Witam przede wszystkim jako ze nowa jestem 
Bardzo intensywnie zastanawiam sie nad nowym samochodem z salonu -toyota rav4, honda cr-v i vw tiguanem.
Niestety tak sie zycie zlozylo, ze nie mam sie do kogo zwrocic o porade w sprawie zakupu samochodu i boje sie popelnic blad w wyborze auta, tym bardziej, ze mam przerwe 5lat w jezdzie, bo nie bylo mnie stac na samochod i to,z e ktos sie we mnie wpakowal troche oslabilo moja pewnosc kierowcy.
wiec zwracam sie z ogromna prosba kazdego, kto moglby mi rzetelnie i uczciwie z wszelkimi wadami i zaletami tych marek doradzic, co bedzie lepsze.
Zaczynalam od pierwszego Malucha (najlepiej wspominam
) Pozniej jezdzilam prelude i volvo 850, co bylo najgorszym autem jakim dane mi bylo jezdzic.
Pytanie moje tyczy sie - czy lepiej silnik do tych, o ktorych mysle kupic benzynowy czy diesel. Chcialabym samochod w miare pewny, bezpieczny. Niestety jak sie sprawuje Rav4, nowa crv i tiguan nie mam zielonego pojecia bo nawet w nich nie siedzialam, wiec jak sie sprawuja w codziennej jezdzie to powod mojego wstapienia tu. Jesli mozecie wyrazic swoje opinie, ktory omijac szerokim lukiem a nad ktorym warto sie glebiej zastanowic, bede wdzieczna.
pozdrawiam
Ps. Musi sie sprawdzac na dlugich trasach i byc bardzo wygodny

Bardzo intensywnie zastanawiam sie nad nowym samochodem z salonu -toyota rav4, honda cr-v i vw tiguanem.
Niestety tak sie zycie zlozylo, ze nie mam sie do kogo zwrocic o porade w sprawie zakupu samochodu i boje sie popelnic blad w wyborze auta, tym bardziej, ze mam przerwe 5lat w jezdzie, bo nie bylo mnie stac na samochod i to,z e ktos sie we mnie wpakowal troche oslabilo moja pewnosc kierowcy.
wiec zwracam sie z ogromna prosba kazdego, kto moglby mi rzetelnie i uczciwie z wszelkimi wadami i zaletami tych marek doradzic, co bedzie lepsze.
Zaczynalam od pierwszego Malucha (najlepiej wspominam
) Pozniej jezdzilam prelude i volvo 850, co bylo najgorszym autem jakim dane mi bylo jezdzic.Pytanie moje tyczy sie - czy lepiej silnik do tych, o ktorych mysle kupic benzynowy czy diesel. Chcialabym samochod w miare pewny, bezpieczny. Niestety jak sie sprawuje Rav4, nowa crv i tiguan nie mam zielonego pojecia bo nawet w nich nie siedzialam, wiec jak sie sprawuja w codziennej jezdzie to powod mojego wstapienia tu. Jesli mozecie wyrazic swoje opinie, ktory omijac szerokim lukiem a nad ktorym warto sie glebiej zastanowic, bede wdzieczna.
pozdrawiam
Ps. Musi sie sprawdzac na dlugich trasach i byc bardzo wygodny