Witam serdecznie mój partner kupił mi używane auto Opla Astre F z taką wadą że czasem w czasie jazdy szarpało chwilę autem ale jechał dobrze działał. Ale nie to jest przyczyną przez czynią jest a wiec jechałam w czasie deszczu w pewnym miejscu momencie na prawą nogę tak jak by poczułam jak by na nogę mi coś kapało po zrobieniu może z 10km polała się woda ciurkiem na moją noge na pedał gazu wracałam do domu miałam jakieś 20 km jeszcze do celu zaczelo strasznie lać wycieraczki nie zdarzały mgła w pewnym momencie cała deska rozdzielcza zgasła nic nie było widać żadnych kontrolek obrotów czy prędkości jazdy nic szyby parowały no ale po malutku dojechałam do domu. Po zgaszeniu auta odpaliłem na chwilę panel nie świecił ale zaświeciła się kontrolka żółta z gwiazdką. Po czym zgasiłam i w tym momencie przy wyciągnięciu kluczy rozczepiły się wzięłam go do kieszonki żeby zaraz go złożyć złożyłam. No ale na drugi dzień idę do auta panel nie świeci auto odpala ledwo co po czym po 3 sekundach gaśnie. Zadzwoniłam do mojego partnera który powiedział że jak rozczepiły mi się klucze to zgubiłam imunilaizier czy coś takiego jakoś kosteczkę bez której kluczyk nie działa więc poprosiłam mechanika powiedział że wykasuje to z auta po czym jak to zrobił to dalej jest to samo odpala i po 3 sekundach gaśnie ale na panelu kompletnie nic nie pokazuje mechanik powiedział że będzie coś z elektryką no ale rozkłada ręce nie wie co jest proszę o radę co to może być jaka przyczyna jak naprawić

![crystal-ball-fortune-teller[1].gif crystal-ball-fortune-teller[1].gif](https://forum-mechanika.pl/data/attachments/45/45059-0ef59d454cbfa4ddcd228a4bc97f054a.jpg)
no chyba, że nie przebrnęła...