• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Opel astra J kod do radia

Filip5590

Nowy
Punktów
0
Cześć wszystkim,
szukam pomocy z radiem.
Akumulatory padł i radio się niestety rozkodowało.
Rozmontowałem radio, żeby dostać się do numerów, nie wiem co teraz. Jest ktoś w stanie pokierować mnie co dalej. Może ktoś z was wie jak taki kod dostać? Z góry dziękuję za pomoc.

Akumulator przeżył 8 lat, to chyba niezły wynik co :D?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Cześć wszystkim,
szukam pomocy z radiem.
Akumulatory padł i radio się niestety rozkodowało.
Rozmontowałem radio, żeby dostać się do numerów, nie wiem co teraz. Jest ktoś w stanie pokierować mnie co dalej. Może ktoś z was wie jak taki kod dostać? Z góry dziękuję za pomoc.

Akumulator przeżył 8 lat, to chyba niezły wynik co :D?
Pokierować cię? hmm jedź do ASO w czym problem?

Davpod

SuperMechanior
Punktów
155
NFZ już nie pokrywa kosztów, za małe składki płacimy ;)

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Ja też już nie będę podawał poprosiłem o kod do Hondy do dziś go nie mam , klient zabrał auto i tak się to skończyło .
ogólnie to syf się od niedawna zrobił, sami proszą o kody a zarabiają na tym, podawałem przykład u DEKTERA tu masz screena z innego forum a u nas co raz częściej dzieje sie to samo,. chcesz pisz na pw podam ci linka jak chcesz się wgłębić w temat dziadostwa na forach

wwwwwwww.jpg

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Che, che... pany i co z tego, że się naprodukujecie - wpadnie Lynx i poda za darmo...:D
A, że jest gnój wszędzie to wiadomo, bo ludziska srają jeden drugiemu... i mają z tego radochę...:D

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Che, che... pany i co z tego, że się naprodukujecie - wpadnie Lynx i poda za darmo...:D
A, że jest gnój wszędzie to wiadomo, bo ludziska srają jeden drugiemu... i mają z tego radochę...:D
Lynxxx widzę też co raz rzadziej kody podaję, chyba, że do forda czy renault :D

art234

SuperMechanior
Punktów
483
Miasto
Chorzów
Właśnie zauważyłem że Lynx mało się udziela z kodami , ja od czasu do czasu jakiś też podam ale teraz koniec .
Z tym że tu na forum przychodzą po kody , potem nimi handlują to masz rację .
Automatyczne połączenie postów:

Ale to już Misiek musi coś z tym zrobić

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Ale to już Misiek musi coś z tym zrobić
Niestety nic z tym nie zrobi, strona jakoś na siebie musi zarabiać, a strona wtedy zarabia jak ludzie wchodzą ( wyświetlenia) ja na poczatku tez tak podawałem za darmo, od 2021r skończyło się, jak zobaczyłem co się odwala, a większość to nawet nie odpiszą dzięki tylko wejdzie odczyta i go nima, a kase sam weźmie za kod a ty jesteś wydymany bez mydła bo kod podałes a jemu micha sie śmieje. Ot taka tajemnica, a Lynx albo powoli mądrzeje i ogranicza kody albo nie ma czasu, wyjaśnienia innego nie ma, trzeba sobie przekalkulować i popatrzeć na tematy osób co zakładają, 70-80% te same zwroty i praktycznie tak samo piszą, czyli jakiś lewus wchodzi, rejestruje nowe konta i prosi o kody, pewnie jest mało takich przypadków ale są niestety.

Ostatnia edycja:

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
To tu na forum... a poza nim...:rolleyes::D

Uważam osobiście, że już nic z tym się nie da zrobić... ludziska są tak ponauczani...
Niestety albo stety przynam ci w 100% rację, naucz jednego a będzie wysysał jak pijawka aż się ludzie z forum połapią, nie którzy tego jeszcze nie rozumieją ale kiedys na pewno się połapią, tylko ile czasu minie :)

art234

SuperMechanior
Punktów
483
Miasto
Chorzów
Powiem Ci że ja jak widzę powiadomienie że ktoś potrzebuje kod , robię to z automatu nie patrzyłem kto co i z kąd .
Trzeba wziąć poprawkę .

Do góry Bottom