Leszek111111
Bywalec
O którym willemie myślisz ?Co chcesz od willema ? duzo robi i dobrze nawet procki programuje
O którym willemie myślisz ?Co chcesz od willema ? duzo robi i dobrze nawet procki programuje
Jak się wie co się robi to każdy Willem dużo potrafi, jednak jak pisali koledzy wcześniej willem to już prehistoria, jeśli chodzi o temat programatorów.
To po pierwsze, a po drugie, co ty chcesz tym progiem zrobić w ME 1.5.5.? Przeczytaj jeszcze raz wszystkie odpowiedzi, w tym samochodzie i tym programatorem nic nie zrobisz.
- Tak chłopaki piszą na elektrodzie, że to auto nie ma immo.Komedia...
Jak u Barei...
- Dlaczego willemem akurat w tym samochodzie nic nie zrobię ?co ty chcesz tym progiem zrobić w ME 1.5.5.? w tym samochodzie i tym programatorem nic nie zrobisz.
Co chcesz od willema ? duzo robi i dobrze nawet procki programuje
Piszecie o dwóch różnych programatorach...ja nie o wellonie pisa. Ja o tym co lechu napisal. BSI dopisales?
Rżę z Ciebie, ponieważ już dawno byś kupił ten zestaw startowy jak Ci parę mądrych osób napisało...- Tak chłopaki piszą na elektrodzie, że to auto nie ma immo.
Z czego rżysz..... Uważaj z nic nie wnoszącymi kpinami........
- Dlaczego willemem akurat w tym samochodzie nic nie zrobię ?
Z motoryzacją Twój willem ma tyle wspólnego co ja z NASA...Ale willem jest tani i mozna samemu zrobić![]()