zarenka222
Nowy
- Punktów
- 0
Witam wszystkich! Dokładnie rok i dwa tygodnie temu oddałam auto do gruntownego remontu, w celu uniknięcia wycieku pod głowicą. W wyniku naprawy wymieniono: chłodnicę oleju, uszczelkę głowicy cylindrów, zestaw śrub głowicy, uszczelniacz wałka, uszczelki kolektora wydechowego i układu wydechowego, uszczelniacz wałka rozrządu, rozrząd, uszczelki głowicy, termostat z obudową, pokrywę zaworów z uszczelką, filtr oleju , przewód ukł. chłodzenia, wariator zmiennej fazy, wykonano regenerację głowicy.
Niestety wczoraj doszło do pęknięcia uszczelki pod głowicą-pomimo wykonanej kompleksowo wymiany elementów...W związku z tym proszę o poradę, jakie podjąć dalej kroki? Czy przysługuje mi rękojmia lub gwarancja, albo gwarantowany przebieg km bez awarii w.w. układu??? Warsztat wydał mi potwierdzenie wykonania usługi motoryzacyjnej, wskazując wymienione części i usługi. Poratujcie kobitę w biedzie...
Niestety wczoraj doszło do pęknięcia uszczelki pod głowicą-pomimo wykonanej kompleksowo wymiany elementów...W związku z tym proszę o poradę, jakie podjąć dalej kroki? Czy przysługuje mi rękojmia lub gwarancja, albo gwarantowany przebieg km bez awarii w.w. układu??? Warsztat wydał mi potwierdzenie wykonania usługi motoryzacyjnej, wskazując wymienione części i usługi. Poratujcie kobitę w biedzie...