• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Otwarcie warsztatu ! Co i jak ?

CarCentrum

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Gliwice
Mechanika pojazdowa - przekonałeś mnie i w sumie ja rodziców tak samo ,ze to nie ma sensu , do do doświadczenia to ja zawsze biorę takie prace z którymi sobie poradzę a mechanike kocham od małego i troche wiedzy wam - wiadomo na pewno nie tyle ile doświadczony mechanik ) ale kazdy kiedys zaczynal :D
Kupie sam podnośnik i będę od czasu do czasu dłubał bez chwalenia i bedzie git ;)
Dzieki

Od małego zakochany w motocyklach i ich restaurowaniu :D Odresturowałem od 0 komara 232 , zapraszam na fanpage

https://www.facebook.com/garagebylaxa/?fref=ts

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Dorobić to się nie dorobisz, możesz jedynie zdobyć doświadczenie i nauczyć się odpowiedzialności za wykonaną pracę bo zapewne na praktykach tego nie masz. Jak będziesz robił dobrze i z polecenia, spokojnie powoli konsekwentnie, głównie znajomym i bez lipy to nikt ci pod górkę nie zrobi. Chyba każdy tak zaczynał. Pamiętaj, że na pierwsze dwa lata masz niski ZUS i szkoda chyba marnować to na pracę po godzinach. Taka ulga może się przydać przy naprawdę dużych kosztach utrzymania na początek.
i tu popieram...ja tak zaczynałem 100% na swoim bez żadnych doróbek a mały ZUS na start jak znalazł. No ale kolega i tak zrobi jak będzie uważał, a konsekwencje spontana będzie potem zbierał...pozdro

Do góry Bottom