blayders
Zweryfikowany Mechanik
@heniek1000 Ja w hurtowni dwupak h7 narwy mam za 19.50 a dwupak philips mam za 30,50 zl . Nie widzę jakieś dużej różnicy w cenie (pisałeś ze razy 10) za to w jakości tak .
Ja montuje wurtha cenowo super jakościowo też nie jest najgorzej.Użytkownik szuka Osram Made In Germany a znajduje tylko Made In China. A ta Narva to Made In Co?
O przepraszam bardzo, heniek pisał...jeszcze o jednym wszyscy zapomnieli: stan reflektorów.
za przeproszeniem ##uja dadzą nawet najlepsze żarówki jak lustro będzie wypalone a szkło matowe.
Więc, proszę tu nie umniejszać mojej roliŻarówka to Ci chu. da. Lampa, reflektor technologia to tak, to może Ci dać REALNE przełożenie na prędkość na drodze.
O przepraszam bardzo, heniek pisał...
Żarówka to Ci chu. da. Lampa, reflektor technologia to tak, to może Ci dać REALNE przełożenie na prędkość na drodze.
Więc, proszę tu nie umniejszać mojej roli
W sensie, że chodziło mi o ich stan![]()
![]()
Niby temat prosty a jednak można referat napisaćDobre
A do mnie nowe oczy właśnie przyszły. Zobaczymy co to. Wymiarami wchodzą ślicznie obok halogenów. Z foto z neta wynika - że niby tam mają jakiś mocny strumień. Ciekawe jak to wyjdzie ze zderzaka, czy uda mi się wydłużyć strumień świateł mijania... zobaczymy
Oczywiście oczęta full china ale obudowa z alu oraz klosz szklany, właśnie to sprawdziłam. Ci, co to na terenówkach pomontowali chwalą.
Nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem H4 w aucie, nie licząc przypadku, gdy jakoś ze 2 tygodnie temu wymieniałem żarówki w MAN-ie i trochę zaskoczony zauważyłem, że jako przeciwmgielna z przodu świeci tam właśnie H4.Coś w tym jest bo żarówek H4 kupujemy mało, myślę że 1/3 H4 i 2/3 H7 ilościowo.