• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Passat b5 przełacznik

lukasz1995w

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
xxxx
Witam! kupiłem przełacznik do passata b5 97r, od swiateł. Przez zla diagnoze mam dwa przłaczniki. Sprawne rzecz jasna. W sumie to stary w 99% sprawny, swieci mi sie na desce rozdzielczej ciagle kontrolka od przeciwmgielnego swiatełka tylnego. Moje pytanko czy moge przełozyc płytke do nowego przełacznika? Chce zrobic ten zabieg poniewaz nowy podswietla na czerwono a stary na zielono. Nie chce choinki w samochodzie. Roznica pomiedzy nimi sie taka ze nowy ma dodatkowe swiatła przeciwmgielne przednie.

lukasz1995w

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
xxxx
oo jakie zaskoczenie, nie zwracałem na to uwagi :D zwykłe. ciekawe jak w nowym..

załozył bym stary ale cos chyba styka cały czas. Rozbierałem go i styki troche juz przypalone.

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
ojojojojoj, to wyzwanie :) tak serio przezuc diody i po problemiku :) jak nie masz lutownicy to sb kup za 10 zl kiedys ci sie przyda jeszcze :p no i cyna z 5 zl :D

Mpps

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
LU-belskie
Jak rozbierzesz przełączniki to całą płytkę z diodami można przełożyć. Przynajmniej w FL. Ale czy przed czy po to te przełączniki wyglądają identycznie. :)

Do góry Bottom