• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Peugeot boxer 3,0 2012r jak zakodować w mes-ie wtryski piezo kod 8 znaków ,a potrzeba 9

Sebo32

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Skoczów
Witam! Jak w temacie ! Wymieniłem wtryski w Boxer 3,0 i koduje w mes -ie ,ale mes potrzebuje 9 znaków ,mam jeszcze delphi i tam jest 7 albo 9 znaków ! proszę o poradę .A na wtryskach piezo 8 znaków !

Sebo32

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Skoczów
Witam! Jak w temacie ! Wymieniłem wtryski w Boxer 3,0 i koduje w mes -ie ,ale mes potrzebuje 9 znaków ,mam jeszcze delphi i tam jest 7 albo 9 znaków ! proszę o poradę .A na wtryskach piezo 8 znaków !
W delphi wprowadziłem 7 znaków bez ostaniej 8 litery G i weszło! Tylko czy aby jest to dobre rozwiązanie ostatnia litera podaje minimalne napięcie na wtrysk .

M hd

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
110
Daj zdjęcie.
Którą wersję mesa masz .
W starszych wersjach niepuszczał program i trzeba było chińczykiem lecieć chyba bez ostatniej.

Do góry Bottom