• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Peugot 407 sw2.0 hdi 100kw

Zibi400

Początkujący
Punktów
0
Witam mam taki problem a mianowicie w wyżej wymienionym modelu czyli peugot 407 sw 2.0 dzieje się coś dziwnego auto ma moc nie muli ale czasami ma momenty szarpania i gasniecia przy podjeździe np do ronda redukcja auto gaśnie przekrecam kluczyk pali od razu i jadę dalej zdążą się to ale nie zawsze następny objaw to jeździ wszystko ok ale potrafi rano nie zaskoczyć kręci rozrusznikiem ale nie pali wystarczy zaciąg i pali i potem znowu ok do następnego razu a czasem przekraczał kluczyk i w ogóle cisza brak reakcji chwila czekania przekraczał i kręci i pali więc moje pytanie czy ktoś może poradzić co to za przyczyny mogą być takiego zachowania auta filtr paliwa nowy czy ktoś z was miał takie przypadki

Zibi400

Początkujący
Punktów
0
No ilustracja Panowie rozumie gdy się jest bezsilnym

To powiem wam pseudo mechanicy dzisiaj rozmawiałem z gościem o problemie powiedziałem co i jak bez waszych kodów błędów itp trafił w problem i jest wszystko ok a wy tu muli używacie powodzenia życzę same błędy to nie wszystko mózgu czas używać i intuicji fachowcy

Ostatnia edycja:

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Głąbie każdy równo wali kloca na twoj problem. Jak masz frajera co za friko daje ci porady to bądź szczesliwy. Twoje aluzje na temat wiedzy tutaj to spływają rano w kanalizacji. To nie jest obligatoryjna pomoc jeśli wysilisz sie i sie zalogujesz na forum.

Zibi400

Początkujący
Punktów
0
To kolego głębię wiem że orkisz pewnie gości za podpięcie wtyczki do edu odczytujesz kody i wrozysz z fusów i malujesz takiego muli jest wiele a mechaników mało powodzenia kolezko sympatyczny

Do góry Bottom