Gra muzyka i piski znikły , polutowane ,wyczysczone odkurzone skrecone i cyyyyka " umcyś.... umcyś... " browara ci stoje. Mistrzu 
polutowane - wyczyszczone - odkurzone - odpylone - skrecone i cykkk-aa bez pisków i szumów " umcyś.... umcyś .... " Browar dla CB Mistrzu

polutowane - wyczyszczone - odkurzone - odpylone - skrecone i cykkk-aa bez pisków i szumów " umcyś.... umcyś .... " Browar dla CB Mistrzu

Jest taki jeden co niby sie tym zajmuje , ale to nie jest czlowiek tylko sęp !!!! Kiedys mialem do wzmacniacza podłączony kondensator .... pierwsze naladowanie mi zrobil ( 50zł ) i gralo , za jakis czas wyciągałem akumulator , no i znowu trzeba naladowac bylo kondesator (50zl) za kazdym razem niekazał partzyc jak to robi , i tak mnie zrobił na 4/5 razy az w koncu wyje.....alem to gowno bo naprzykrzyło mi sie jezdzic do niego ( wysłuchiwac kocopołów ) i placic . Sie wkur... i wyrzuce to wszystko w pizdu do garazu , i na tym sie skonczy . Meczace to juz jest , czlowiek sie cieszy ze wszystko juz zostalo po ustawiane a tu za jakis czas znowu dziwne efekty ..