• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Piz da pomoc antykryzysowa

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Dziecko nie może odpowiadać
za grzechy ojca ...wbij to do głowy

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ta mniejsza część potrzebuje takich poje
..w jak damiecki synek ubeckiego kapusia. Tak wam kur.a zle to płacić zus i oddac forse. A wnioski słać do Pekinu za tą sytuacje. Ku.wa co za ludzie.
Ubeków to ty najpierw poszukaj sobie u siebie w pisie...:D
Czemu ci twoi idole nie rozliczyli jeszcze ich ??? bo może jest prosta zasada : ,,my nie ruszamy was- a wy nie ruszajcie nas,, :D
A wyzywać od ubeków innych- to wyzywają właśnie ci ubecy...tak aby ukryć swoje korzenie...:rolleyes: co nie miras...?:D

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Woodo za mały masz rozumek do tego. A benzyna nitro i smar litowy ci szkodzi na organizm. Siedź sobie na swoim parobkowym stanowisku i sluchaj swojego szefa.

Megaszrot

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Warszawa
Ja sprawdzałem w systemie e-zus i mam czarno na białym ze składki zostały opłacone za mnie , wiec marzec liczy się do emerytury . Zobaczymy jak będzie z kwietniem i majem .

Zgodnie z informacją zamieszczoną na stronie ZUS-u po złożeniu wniosku i spełnianiu wymogów mimo braku wpłat za pozostałe miesiące analogicznie jak za marzec będziesz miał informację, że składki zostały opłacone.

Do góry Bottom