• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Podczas rozruchu,wyłącza pracę wzmacniacza

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
Mam problem po podłączeniu instalacji car audio podczas działania rozrusznika wzmacniacz wyłącza się po czym spowrotem włącza ,czyli na ok 3 sek przestaje pracować ( to jest niezdrowe dla niego? ...praca ..3 sek przerwy i praca...) Nie wiem czym to jest spowodowane skoro podłączone jest wszystko tak jak książka pisze. Na pewno nie jest winne Remote

Ostatnia edycja:

Masakra

SuperMechanior
Punktów
19
spadek napiecia :) masy silnika plusy alternator rozrusznik akumulator albo slabe zasilanie wzmaka.

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
Czyli mogę to olać i zostawić tak jak jest ?

Polders

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
Shrek musi w aucie "bucyć";p

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Którego wzmaka kupiłeś ?
Mam problem po podłączeniu instalacji car audio podczas działania rozrusznika wzmacniacz wyłącza się po czym spowrotem włącza ,czyli na ok 3 sek przestaje pracować ( to jest niezdrowe dla niego? ...praca ..3 sek przerwy i praca...) Nie wiem czym to jest spowodowane skoro podłączone jest wszystko tak jak książka pisze. Na pewno nie jest winne Remote

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
Dokładnie Blaupunkta ema 255 ,bo miał wejście hi input

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A potem gra albo jedzie ? podobno pełnia stereo jest wtedy gdy bębenki stykają się wewnątrz głowy

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
Hah ,coś w tym jest co mówisz :D Bynajmniej na ustawieniu Flat jest fajny dźwięk przestrzenny

jozin1974

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Trzebnica
Mam problem z radyjkiem przy wymianie alternatora został odłączony akumulator i jak zawsze w takim wypadku zaraz zakodowało się radio . Proszę o pomoc w uzyskaniu kodu, który pozwoli je uruchomić z góry dziękuję. Dane radia to: Becker brand model 2010 seria: T1314835

wlodarekk2

Nowy
Punktów
0
Miasto
wrocław
to jest normalne przekaznik przeciążeniowy wyłacza nawet swiatła ale ktoś dobrze napisał kto odpala z piecem

Do góry Bottom