• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Podnośnik żaba 3-3.5t do 600zł jaki wybrać?

RomanBIaly

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kraków
Generalnie to nie wiem czy jest sens polecac produkt jakies firmy bo wszystkie wygladaja tak samo a maja tylko inne naklejki...
Ogolnie to jak ktos nie miał stycznosci i nie wie co wybrac to polecam poradnik dla "nowicjuszy" ktory kidys gdzies mi ktos wyslal https://megatool.pl/produkty/podnosnik-zaba-jaki-wybrac/ tylko tu nie ma nic o bałwanach
a marka to juz nie jest taka wazna, chinskie to chinskie

U mnie na wulkanizacji gdzie pracuje sa 2 takie niskopoziomowe i 4 bałwanki (nie ma duzego podnosnika...)
minus tego 3t to jest mega ciezki nosic, ale jezdzi sie nim fajnie i ponosi za wahacze, dwa takie i auto podniesione 4 ruchami, ale pasuje miec 3 bo auto sobie wisi niestabilnie

bałwanek to wiadomo, trzeba dmuchac ale tez spoko sprawa bo wiadomo ze na wulkanizacji powietrza nie brakuje

W sumie to nie polecam tych małych żabek bo to sie nadaje tylko do tiko i malucha

Do domu tylko żabki, a na wulkanizacje to i tak pasuje miec cos wiekszego, bo bałwanki to dalej mało...

Do góry Bottom