• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Podnośnik dwukolumnowy

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
Tani to chińska podróba czy są złe nie wiem bo nie mam i nie miałem ja wolałem kupić używany ale markowy i nie mam przekonania do hydraulicznych używam od lat śrubowych i innych na razie nie chce.

jowtek

SuperMechanior
Punktów
14
Hydrauliczne są przynajmniej w moim przekonaniu bardziej niebezpieczne.
U siebie mam śrubowy. Ze 2 lata temu regenerowaliśmy go i teraz śmiga aż miło.

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
też ciężko powiedzieć bo to na pewno china ja mam MACHA ale drugi raz bym nie kupił bo mi czasami jęczy teraz jak miałbym wybrać to chyba RAVANIOLLI albo HOFMANNA

J

jonix39

Znajdz jakiś dobry ale używany,może jakąś używke Boscha...

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
Ravaglioli ;)
Z chinami to części kłopot i serwisu brak.

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1317
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
a jak autko na glebę spadnie to już napewno będziesz żałował ,że nie dopłaciłeś -ułamana łapa bo była z sera – na szczęście to było tylko TICO

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
shrek nie strasz go może to nie śą złe podnośniki moja konkuręcja pracuje na chinolach i jakie fachowce jakie wyposażenie mają ciekawe jak się to spisuje naprawde trzeba by się wypowiedzieć tych co mają takie podnośniki bo jak ja pracuje na tym moim MACHA to wcale nie jestem pewny że to nie robione w chinach no bo to nie jest rewelka teraz to bym wolał rawaniolli ale POLACY też robią podnośniki nawet byłem zaskoczony że przetrwali podam strone dla chętnych bo oni jak RAWANIOLLI robią już prawie 60 lat a to o czymś świadczy www.carlift.pl z ostrowa wielkopolskiego i to ciekawa propozycja do zastanowienia sie na zdięciach bardzo solidne

Fifek

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Pionki
nie polecasm też dunlopa jest kicha na maxa, Znajdz jakiś używany znanej firmy, u mnie w mieście jest firma która zajmuje się porządnymi podnośnikami po regeneracji, jak dbasz tak masz.

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
mam taką krutką nożycówke danlopa ma swoje moje ale chodzi ale też nie za mocna firma a co ci się dzieje w twoim

Do góry Bottom