• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pomoc w wyborze launch czy ThinkDiag

Punktów
3
Miasto
Białystok
Czesc chciałbym kupić coś do szybkiego podpięcia już z telefonu znalazłem dwa urządzenia które mnie i teresuje mianowicie thinkcar za Ok 840 zł
Oraz
Golo CarCare II - Launch X431tyo ten kosztuje 2100

ktos używał i podpowie czy to jedno i to samo czy warto dopłacić do droższego
Z góry dzieki

Punktów
3
Miasto
Białystok
Czesc chciałbym kupić coś do szybkiego podpięcia już z telefonu znalazłem dwa urządzenia które mnie i teresuje mianowicie thinkcar za Ok 840 zł
Oraz
Golo CarCare II - Launch X431tyo ten kosztuje 2100

ktos używał i podpowie czy to jedno i to samo czy warto dopłacić do droższego
Z góry dzieki
Już wiem o co chodzi z cena pomijając nieznaczne różnice w funkcjonalnosci
Tańszy wyłącza się po roku a aktualizacja kosztuje niewiele mniej co urządzenie

ostry957123

SuperMechanior
Punktów
17
Miasto
Kalisz
Wszystko zależy do czego potrzebujesz. Ja używam thinkdiag i jestem zadowolony. Ten drugi tester ma więcej funkcji serwisowych ( adaptacje). Znajomy ma ten drugi i raz byłem i niego bo nie można było skasować reset noxa po wymianie sondy. Jeszcze jeśli chodzi o thinkdiag to aktualizacje już się opłaca kupić bo trochę staniały.

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
Wszystko zależy do czego potrzebujesz. Ja używam thinkdiag i jestem zadowolony. Ten drugi tester ma więcej funkcji serwisowych ( adaptacje). Znajomy ma ten drugi i raz byłem i niego bo nie można było skasować reset noxa po wymianie sondy. Jeszcze jeśli chodzi o thinkdiag to aktualizacje już się opłaca kupić bo trochę staniały.
Mógłbyś kolego napisać w jakim samochodzie ten reset noxa chciałeś zrobić ?

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Kup taki co w błędach będzie pokazywał miejsce wycieku płynu chłodniczego. Dziś się dowiedziałem, że mam same buble a nie komputery. I jak tu komuś nie przypier..ić

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
Ja tez ostatnio słyszałem od faceta ze ten kto z laptopem podchodzi do jego hyndaia to nie fachowiec tylko amator bo błędy wyczytał ale nie dał rady skasować a podjechał w inne miejsce i tam gościu fachura miał monitor z wbudowanym kablem i błędy wykrył i usunął tez ciekaw byłem co to za sprzęt ale facet nie powiedział bo nie chcaiał hehe

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Żałośni to są ludzie, którzy nie mają pojęcia.
Jak to się mówiło głupek się wymadrza a mądry się wygłupia

sivyx

Bywalec
Punktów
10
Miasto
Suwałki
Thingdiag old ale najlepiej wyprodukowany po lutym tego roku, to będziesz mógł na rok wykupić Diagzone. Po roku jak chcesz aktualizować to płacisz jak nie to używasz jak jest.. Thingdiagi old wyprodukowane wcześiniej diagzone tylko na 2 lata

Punktów
3
Miasto
Białystok
Thingdiag old ale najlepiej wyprodukowany po lutym tego roku, to będziesz mógł na rok wykupić Diagzone. Po roku jak chcesz aktualizować to płacisz jak nie to używasz jak jest.. Thingdiagi old wyprodukowane wcześiniej diagzone tylko na 2 lata
Dzięki, potrzebowałem czegoś na szybko i kupiłem chyba nowa wersję potestuje i najwyżej w przyszłym roku podejmę decyzje o zakupie tego starszego czy przedłużeniu licencji

Do góry Bottom