• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pomocnik Mechanika

Cootol

Nowy
Punktów
0
Miasto
szczecin
Witam,
pozwolę sobie zacząć od razu. Jestem studentem i muszę odbyć 2 tygodnie praktyki w warsztacie. Jestem totalnie zielony jeśli chodzi o mechanikę samochodową i szukam kogoś kto mnie przygarnie i poświęci trochę czasu, żeby czegoś mnie nauczyć. Skończyłem LO + matura, na studiach ciągle tylko teoria, w zasadzie żadnej praktyki. Chciałbym po tych dwóch tygodniach, czy też innym ustalonym czasie mieć szanse zatrudnienia jako pomocnik jeżeli spełnię oczekiwania. Miasto Szczecin. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt cootol@gmail.com

Ps. Nie mam 18 lat jestem odpowiedzialny i słowny ostatnie 4 lata przepracowałem jako instruktor nauki jazdy, więcej szczegółów na email bądź osobiście

Pozdrawiam!

norbi666994

SuperMechanior
Punktów
34
skończyłeś LO, byłeś 4lata instruktorem i nie masz 18lat? Czy ja nie umiem czytać?

Przez dwa tygodnie nauczą cię sprzątać warsztat i jak dobrze pójdzie to nauczysz się wymieniać klocki. To nie jest tak jak Ci się wydaje :).

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Norbii !!! Pisze przecież że nie ma 18 lat:)

Co studiujesz?

Do góry Bottom