Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
A skąd ja mogę o tym wiedzieć, kret. skończony???!!! Mogę mu tylko współczuć.
A Ty jakbyś był taki na poziomie to byś mnie o tym taktownie poinformował. A nie wyzywał... Imbecylu ze słomą w butach.
Jednak prostak jesteś.
@Jarzi, to musi cały inny wtrysk podłożyć, co pewnie skończy się tym samym efektem. Według mnie, do pomiarów jest cała wiązka od kompa do wtrysków, pomiar rezystancji piezostosów oraz pomiar parametrów prądowych wtryskiwaczy. Jeśli wszystko wyjdzie ok, to ster do wymiany.
Każdy kto nie zna Jarziego po takiej jego wypowiedzi nie jest w stanie się domyślić w czym rzecz.
Uważałem Cię Mikur za półdebila, ale Ty jesteś jednak pełnym debilem. Nawet jeżeli administrator zablokowałby konto, a ja zmuszony byłbym założyć nowe.
Ostatni raz zwróciłem się do Ciebie bezpośrednio i personalnie.
Jesteś zwykłym zakompleksionym wieśniakiem ze słomą w butach, który codziennie jedzie na ręcznym. Taka jest prawda o Tobie.
Koniec, kropka.
Bo Jarzi to przerobił, co nie zmienia faktu, że tylko ameba umysłowa by się nie domyśliła co ja miałem na myśli.
Mów mi jeszcze Heniu! Strasznie mi się ten Twój hejt podoba, bo widzę jak Cię bolą pewne rzeczy Nie dostaniesz żadnego bana, on Cię trzyma tu specjalnie Także śmiało, wincyj obelg!
...ale co mnie boli bo nie wiem? Może byś rozwinął myśl?
Jesteś zwykłym zakompleksionym robaczkiem, który na czyimś grobie próbuje wpędzić innych w jakieś wyimaginowane poczucie winy.
Zaczynasz mnie bardziej brzydzić, niż przy tych korkach analnych.
I chodzi tylko i wyłącznie o Twoją osobowość, postawę, kompleksy. Ty kur. człowieku nie potrafisz się wznieść ponad podziały. I albo jesteś tak bardzo zakompleksiony, albo jesteś z tak małej wioski - innej opcji nie ma. ( )
Uszkodzony jest jeden wtryskiwacz
Nawet jak wyświetli błąd że to jest dany wtryskiwacz np 3 to i tak może być np 2
Miałem to samo w BMW 3.0
Kupiłem dwa wtryskiwacze i podmienialem
Wyświetlało 5 i 6 a padnięty był chyba 4
Pomiar na zwarcie pod wysokim napięciem rozwiązał by problem
Zmierz czy nie mają zwarcia do obudowy Ja tak miałem jak silnik chwilę pochodził to nagle wywalało błąd obwodu wtryskiwacza, jak był nie odpalany po nocy to było git po czym pochodził chwilkę i znowu to samo. Po podgrzaniu opalarką przez 30-40s wtryskiwacza nagle pojawiało się zwarcie do obudowy
Zmierz czy nie mają zwarcia do obudowy Ja tak miałem jak silnik chwilę pochodził to nagle wywalało błąd obwodu wtryskiwacza, jak był nie odpalany po nocy to było git po czym pochodził chwilkę i znowu to samo. Po podgrzaniu opalarką przez 30-40s wtryskiwacza nagle pojawiało się zwarcie do obudowy
Jakaś dobra masz firmę od tego ?? U mnie jedna stwierdziła że wtryski są ok. Zamontowałem w aucie i było chujowo. Wysłałem do Boscha i powiedzieli że.zlom. zakupiłem 4 nowe i chodzi