• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Poszukujemy do pracy samodzielnego mechanika i pomocnika mechanika/ucznia

akw

Nowy
Punktów
0
Miasto
Ożarów Mazowiecki
Firma Trax Racing z Ożarowa Mazowieckiego zajmuje się przygotowaniem samochodów do sportu, zarówno współczesnych, jak i klasycznych oraz obsługą serwisową tzw. samochodów egzotycznych głownie Ferrari i Maserati.
W związku z rozwojem działalności poszukujemy osoby do pracy na stanowisku samodzielnego mechanika (wymagane doświadczenie) oraz osoby na stanowisko pomocnika mechanika (doświadczenie warsztatowe nie jest wymagane, jednak podstawy i wiedza konieczne). Z racji profilu działalności praca w naszym warsztacie może dawać dużo satysfakcji prawdziwym pasjonatom motoryzacji.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod nr telefonu: 607 360 360.

romys73

SuperMechanior
Punktów
104
Miasto
abingdon
O co kaman kto tą propozycję daję może stajnia ferrari ?

kleszczu

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
27
Miasto
Szczecin/Bergen
i co myslisz ze wezma pierwszego lepszego ja naprawiam brabusy i AMG i wiem ze w polsce mimo ze mialem warsztat ktory zajmowal sie egzotycznymi autami naprawialem silniki zawieszenia i skrzynie automaty to i niestety tak nie przetrwalem musialem z bolem serca tu wyjechac
:/ dzis naprawiam sprinty vito AMG CLS-y itd a jakbym mial taka okazje to bym juz sie tam przeprowadzil!!

piglut

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
warszawa
pisałem z ciekawości ale spoko bo widze że takie tematy wienkszość drażni pozdrawiam

romys73

SuperMechanior
Punktów
104
Miasto
abingdon
zwykła reklama ale zdięcia strony rewelacja,chciałbym mieć takie coś :)

Do góry Bottom