• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Prośba o pomoc w ustaleniu czy auto bite

Zielonek

Początkujący
Punktów
1
Dzień dobry. Jeśli przeszkadzam to z góry przepraszam. Kupiłem auto z polskiego salonu 10 lat. Czy obrazicie się jeśli takich speców spytam czy jest szansa że sprawdzić czy bity. Pytam na forum bo jestem kompletny zielonek i wstyd mi pytać blacharza np o znalezisko spod podłogi bagażnika. Czy pogniewacie się jeśli spytam co to. Z GÓRY dziękuję za pomoc
Suzuki Swift pozdrawiam

Załączniki

• IMG_20200827_182039.jpg
    IMG_20200827_182039.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 74

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Wiem to po 4 dniach od założenia wątku to chyba oczywiste że teraz to każdy gupi już by wiedział jak się mechanik wypowiedział. Nie było bite
No co ty gadasz, naprawdę? A ty głupi i nie wiedział, i jeszcze na forach z siebie idiotę robisz?:D

Zielonek

Początkujący
Punktów
1
Ja wiem ze przeciętny mechanik to poziom umysłowy za wysoki na gimnazjum ale nie udowadniaj tego tak mocno pozdrawiam wątek zamykam

Zielonek

Początkujący
Punktów
1
Dziękuję za pomoc wszystkim może dość kopania się po kostkach pozdrawiam mechaników znów jeden kolejny raz uratował mi auto na razie

Zielonek

Początkujący
Punktów
1
Martwię się... Te małe panele gdzie są lusterka boczne nieco się rozjeżdżają z boczną ćwiartką. Nie wiem czy przez 13 lat mogło po prostu od wieku tak popracować. W komorze silnika w jednym miejscu widzę jakby nieidealne malowanie. Na pędzel to nie wygląda ale jakoś tak odrobinę nierowmo. Musze chyba zapłacić blacharzowi za opinie ale nie znam ani jednego

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Martwię się... Te małe panele gdzie są lusterka boczne nieco się rozjeżdżają z boczną ćwiartką. Nie wiem czy przez 13 lat mogło po prostu od wieku tak popracować. W komorze silnika w jednym miejscu widzę jakby nieidealne malowanie. Na pędzel to nie wygląda ale jakoś tak odrobinę nierowmo. Musze chyba zapłacić blacharzowi za opinie ale nie znam ani jednego
Kup sobie najtańszy miernik grubości lakieru i pomierz grubość

Do góry Bottom