• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem audi a4 B7 1.9 TDI 2007r

wildfree

Nowy
Punktów
0
Siemanko jest tutaj ktoś może aktywny ? Mam problem audi a4 B7 1.9 TDI 2007r

Mianowicie dziś podczas przejażdżki ekspresówką nie spodobał się mi dźwięk silnika, bardziej buczał i klekotał po dojechaniu na miejsce wysiadłem z auta

otworzyłem maskę iiii wrzucę filmik przed i po,może ktoś miał podobnie. 1 filmik to przed jazdą 2 już po jak zjechałem Dodam ze przy normalnej jezdzie jak dojeżdżam np do świateł i się zatrzymuję to po chwili silnik zmienia tryb pracy,i słuchać wyraźnie tą zmianę, wcześniej tego nie było

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1545
Ciężko coś. Stwierdzić na odległość. Niestety teleporady nie sprawdzają się przy samochodach.
Możesz wybierać: szklana kula czy tarot

kolegaradom

SuperMechanior
Punktów
31
Objawy podobne do wytartego walka i dziurach w popychaczach , często sie to wymiania w vagach na pojedynczym wałku.

wildfree

Nowy
Punktów
0
Byłem u mechanika i dziś normalnie silnik pracuje, powiedział że możliwe że przepychacze się zacinają. W pierwszej kolejności mi polecił zrobić płukankę bo i tak niedługo mam wymianę oleju, i wtedy jak nie pomoże to ściągnąć pokrywę i zobaczyć co i jak

Do góry Bottom