• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem z wpisaniem kodu ford galaxy radio 6000cd

tomhaj

Nowy
Punktów
0
Mam problem z wpisaniem kodu do radia w fordzie galaxy radio fordowskie 6000CD.
Samochód stał całą noc bez akumulatora rano po włożeniu aku do auta radio się rozkodowało. Jednak po włączeniu nie można wpisać kodu, na wyświetlaczu nie ma napisów ale jak wciskam przycisk do wyjęcia płyt wyskakuje komunikat brak płyt. Można coś z tym zrobić czy trzeba jechać z radiem do elektronika?

jussi10

Początkujący
Punktów
0
Witam u mnie cały czas jest komunikat zablokowane chce wpisać kod ale nic się nie dzieje POMOCY!!!

siwy193a

Bywalec
Punktów
3
Miasto
NIEDŹWIEDŻ

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
podłącz radio i je uruchom potem czekaj po paru godzinach powinno się radio rozblokować i będziesz mugł wprowadzić kod.
Ty kolego nie udzielaj się jeśli masz pisać głupoty.
Witam u mnie cały czas jest komunikat zablokowane chce wpisać kod ale nic się nie dzieje POMOCY!!!
A Ty przejrzyj dokładnie temat z kodami tam masz instrukcję.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
witaj -nie mam siły .....:mad:sle na priv link do instrukcji a ludziska swoje ....
Hello ^^ Ja tam czasu mało mam żeby coś ogarnąć. Ale nauczą się jak przestanie się im odpowiadać bo będą musieli poszukać dalej albo nadal śpiewać w aucie.

siwy193a

Bywalec
Punktów
3
Miasto
NIEDŹWIEDŻ
Ty kolego nie udzielaj się jeśli masz pisać głupoty.

A Ty przejrzyj dokładnie temat z kodami tam masz instrukcję.
kolero po wprowadzeniu kilku krotnie złego kodu za dyspleiu pojawia sę napis seyf bądz inny w tym przypadku należy odczekać kilka minut - godzin aby ponownie móc wprowadzić kod do rdia.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
kolero po wprowadzeniu kilku krotnie złego kodu za dyspleiu pojawia sę napis seyf bądz inny w tym przypadku należy odczekać kilka minut - godzin aby ponownie móc wprowadzić kod do rdia.
Hmm jak byś nie zauważył trochę o tym wiem, a moja odpowiedź dla Ciebie była dlatego że napisałeś złą instrukcję, która jest dostępna na forum.

Do góry Bottom