• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem ze sprzedażą auta

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
nie będzie tak źle. będziesz na "ty" z połową laweciarzy w okolicy. z mechanikami się zaprzyjaźnisz, może nawet chrzestnym u którego będziesz. duże rabaty w sklepach z częściami itd. jak widać same plusy, no i oczywiście zostaniesz "pasjonatem marki". :)

Lebiedz

SuperMechanior
Punktów
170
nie będzie tak źle. będziesz na "ty" z połową laweciarzy w okolicy. z mechanikami się zaprzyjaźnisz, może nawet chrzestnym u którego będziesz. duże rabaty w sklepach z częściami itd. jak widać same plusy, no i oczywiście zostaniesz "pasjonatem marki". :)
E tam lepiej pchać piękna Włoszkę niż jeździć Niemcem :p:D

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Nie powiem. Dupa mi się podoba, od przodu trochę mniej.

Lebiedz

SuperMechanior
Punktów
170
ooo jest i fan marki :)

nie mam nic do alfy. nawet mi się podobają. nie przekonuje mnie tylko "myśl technologiczna" zjadaczy makaronu.
Podobają mi się ale daleko mi do fana ;) raczej ich rozwiązania nie są przemyślane ale przeciętny kupujący też zbyt długo nie myśli nad zakupem bo kupuje oczami :D to tak jak z kobietami jest super laska podoba Ci się..... dopóki się nie odezwie :eek:

Pioter94

Uczestnik
Punktów
3

5 cylindrowy silnik i ciężko gdziekolwiek tak rękę wsadzić. Każda wymiana to rozbieranie wszystkiego dookoła

Ostatnia edycja:

Grzegorz.Józefów

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
476
Miasto
Józefów

5 cylindrowy silnik i ciężko gdziekolwiek tak rękę wsadzić. Każda wymiana to rozbieranie wszystkiego dookoła
Zobaczymy jak "spuchnie" alternator a na pewno spuchnie to ciekawe jak odchudzi Ci kieszeń. Nie żebym straszył ale w tym temacie Włosi się nie popisali ...

Do góry Bottom