Cześć. Jakoś na przełomie listopada/grudnia odebrałem samochód po remoncie silnika(panewki stukały). Ogólnie naprawa kosztowała 4600 i obejmowała górę jak i dół silnika. Silnik to 2.0 130KM Zetec samochód ford cougar. Po naprawie samochód zaczął dymić (przed remontem nie dymił) na początku na niebiesko (mówili mi ,że tak może byc przez 500/1000km) potem już tylko na biało więc ze względu na "brak terminów" 2 stycznia oddałem na poprawkę. Zabawa z poprawkami trwa do dziś, w międzyczasie uszczelki zaczęły się pocić a ostatnio po trzeciej miesięcznej poprawce niecałe 24h po odebraniu samochodu wyciekł na postoju (wyszedłem do sklepu na 5min) płyn chłodniczy jak wróciłem syk i kapiący płyn... Po 3 poprawkach i 3 mies w warsztacie samochód dymi na biało cały czas uszczelki przeciekają i ostatnio cały płyn poszedł się je... Warszawa firma auto kramer na rzemieślniczej ktoś mógłby polecić co z tym fantem zrobić bo ja już ostatnio jak wyciekł ten płyn byłem tak zrezygnowany ,że nawet się nie zdenerwowałem ani trochę.

Chętnie pomogę !