• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Program diagnostyczny i informacyjny dla aut po 2010 roku

kamil608

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Kielce
Witam serdecznie kolegów. Mam takie oto pytanie. Jak wiadomo diagnozowanie i informacje serwisowe takie jak dane techniczne i rozrządy dostepne oficjalnie i nieoficjalnie kończą się w programach gdzieś w okolicach 2010 roku . Kolejne roczniki to już słabe pokrycie lub brak danych. Szukam informacji o programach darmowych ale mogą być płatne które uzupełnią tą lukę do roczników bieżących o ile coś takiego istnieje. Autodata online jest spoko ale ceny lekko przesadzone jak dla małego zakładu katalogi takie jak ErWin są spoko nawet ceny do przezycia ale tylko jedna grupa aut przydało by się coś bardziej uniwersalnego .Istnieje coś takiego? Najbardziej chodzi o dane techniczne, momenty dokręcania śrub itp.

kamil608

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Kielce
HGSData jest online ? Czy dobrze widzialem ze koszt rocznego dostępu nie przekracza 2k ? Czy trafiłem na jakieś stare ceny. Jeśli tak to ile to w praktyce kosztuje?

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Miesiąc jest za darmo na próbę ....
Albo
Auto partner ma oparty na tecdoku ....bardzo podobny do Hgs daty program

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
951
Miesiąc jest za darmo na próbę ....
Albo
Auto partner ma oparty na tecdoku ....bardzo podobny do Hgs daty program

Przedstawiciel mi mowil, ze wycofuja sie z tego. Po przejsciu na nowy katalog ma tego nie byc.

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
W poniedziałek to załatwię
sam muszę coś kupić

Do góry Bottom