• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

PROGRAM do obsługi małego warsztatu

adammm

Bywalec
Punktów
18
Miasto
Mińsk mazowiecki
jaki program do obsługi klienta polecacie może sami macie coś autorskiego ... z chęcią się zapoznam za użyczenie zapłacę

afrikanerhart

SuperMechanior
Punktów
51
Miasto
Warszawa
lpgmasters.pl

motowarsztat.pl

Uczestnik
Punktów
5
motowarsztat.pl
jak można zaufać "firmie" która nie podaje danych adresowych i telefonu?
Automatyczne połączenie postów:

Gdzie wasz adres i telefon?
Dane firmy znajdują się w regulaminie oraz polityce prywatności.

Adres e-mail oraz telefon właśnie pojawił się w stopce strony :) Można też kontaktować się z nami na czacie dostępnym na stronie.

afrikanerhart

SuperMechanior
Punktów
51
Miasto
Warszawa
lpgmasters.pl
Adres powinien być w zakładce kontakt, tak samo telefon.
Jak w tej zakładce widzę pustkę to strona, która chce mi coś od razu jest skreślona.

Tyle w temacie.

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
Testowałem program, jak dla mnie jest dobry, chętnie poznam opinie kolegów którzy go testowali.

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
Każdy go poleca ale przy tym to jest gniot bez magazynami kilku innych funkcji. Chętnie poznam opinie innych na temat tego programu

abcWarsztatu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczytno
Zachęcam do przetestowania programu abcWarsztatu. Jest to program dla małych i średnich przedsiębiorstw. :)
Oferuje m.in. takie funkcjonalności jak:
- prowadzenie bazy pojazdów i klientów;
- wyszukiwanie po nr VIN lub nr rejestracyjnym;
- wprowadzanie zleceń warsztatowych;
- planowanie napraw przy pomocy harmonogramu zleceń warsztatowych;
- prowadzenie przechowalni opon;
- wystawianie faktur, rachunków, paragonów;
- obsługa drukarek fiskalnych i drukarek etykiet;
- prowadzenie magazynu;
- generowanie plików JPK-VAT, JPK-FA, JPK-MAG;
- wysyłanie powiadomień SMS.
Program dostępny jest w wersji na systemy Windows oraz macOS. ;)
Program można przetestować za darmo przez 30 dni abcWarsztatu - abcWarsztatu. ;)
Zapraszam do testowania i wyrażania swoich opinii w celu dalszego rozwoju i dostosowywania programu do waszych potrzeb.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Puchaczy

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lidzbark
Właśnie testuję abcWarsztat w wersji Pro. Jestem teraz w trakcie przenoszenia stanów magazynowych z poprzedniego programu jakiego używałem przez kilka lat- JZK 365 Warsztat. Niestety cena jaką zobaczyłem za przedłużenie licencji w JZK na następny rok jest dla mnie nie do zaakceptowania. Poza tym jest jeszcze parę innych "kwiatków" w tym programie i w końcu przyszedł czas powiedzieć "dość:!".
Wracając do abcWarsztat;
Jestem mega pozytywnie zaskoczony tym jaki to przyjemny i świetnie dopasowany do prowadzenia warsztatu program. Ma dobrą cenę (!), jest ergonomiczny i dosyć dobrze konfigurowalny. Ma wszystko co potrzebne do warsztatu, magazynu i faktur. Jeżeli ktoś już przedtem używał jakiegoś programu do prowadzenie warsztatu lub prowadzenia gospodarki magazynowej, to szybko załapie jego mechanikę działania. Dla mojego małego warsztau przypasował idealnie:),
Napisałem do firmy Binsoft widomość z sugestią dotyczącą wyświetlania parametrów i czekam czy będzie to uwzględnione. Mam nadzieję, że tak, wtedy to już zupełnie będzie miodzio:).

Do góry Bottom