• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Projekt warsztat - TVN Turbo

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Przed chwilą oglądałem w TVN Turbo, promocja części i kluczy, trochę posprzątali i pomalowali, uważają że warsztat lala.
Niech przyjadą do mnie i zobaczą jak powinien wyglądać warsztat...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
nie chce mi sie do wawy jechac ale chciałbym zobaczyć

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
a od czego jest internet ? A wiecie że teraz bedzie juz kontrolowany przez ONZ ? ustawa ma wejsc chyba od pazdziernika

Ostatnia edycja:

Pietrek

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Polska wschodnia
ogólnie program jest średnich lotów,ale bardzo pomaga się dowartosciować jak dobry jest mój, twój, wasz warsztat :)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
jak większość typu gotuje z gwiazdami itp. ot amerykańska komercja ....

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Jak nie zapomnę to zobaczę co i jak az ciekawy jestem

A

Anonymous123

Oglądałem- moim zdaniem marnowanie czasu antenowego. Równie dobrze mogli by zrobić pół godzinna reklamę profi auto. To że u gesler ludzie przychodzą na koniec rewolucji i próbują jedzenia, zachwycają się itd to rozumiem. Nie bardzo to widzę w kwestii naprawy samochodów. Większość właścicieli aut ma swoje warsztaty gdzie naprawia i żadna promocja w małym warsztacie nie skusi ich żeby pojechać. Prowadzący program to wielki fachowiec który pół dnia myślał co trzeba tam zmienić. Każdy doświadczony mechanik by to wiedział po przejściu przez warsztat. Dwóch mechaników zmienia pasek pk i na dwóch jeden podnośnik. Znam warsztaty gdzie jest cztery podnośniki na dwóch mechaników. No i nauczyli się chłopaki klocki montować. Jeden plus.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Potem wyrabia się opinia o warsztatach ... ot komercja ... a ludzie wierzą w TV

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
przecież napisałem już tu post jeden co to za program...zdania nie zmienię...
dokładnie, picu glancu i zestawiki beznadziejne zresztą, jak się pracuje powyginanymi i brudnymi kluczami a warsztat jak w chlewie a nie chcę obrażał prosiaków - to musi robić wrażenie.
Myślę że wystarczy wprowadzić ISO i program będzie całkiem beznadziejny...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
podobnie jak 101 napraw ... tam auto czysciutkie wszystko sie odkreca itp. jeszcze nie ogladałem tego programu

A

Anonymous123

101 napraw to bzdura. Program sponsorowany przez ucando. Jak jesteś mechanikiem to się śmiejesz z tego, a jak nie umiesz nic to napewno się nie nauczysz.
Z ciekawości sprawdziłem ceny na ucando. Nie wiem kto tam kupuje.

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
214
To jest program dla klientów, wymierzony przeciwko mechanikom. Później jedzie taki klient do mechanika i sobie myśli: W tym programie to mieli tak super wszytko poukładane, zorganizowane itd, a tutaj to syf i dziada z babą brakuje. Tylko, że ten sam klient chce, żeby założyć mu najtańsze klocki bo: "Panie, ja tylko tym po okolicy jeżdżę wiec nie będę w to auto pakował dużych pieniędzy. Ma być tanio". Zupełnie jakby nie słyszał jednego zdania które padło w tym programie: "Nigdy nie pozwólcie, żeby klient wymuszał na Was montowanie najtańszych części".

Do góry Bottom