• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przeprogramowanie sterownika silnika - Jeep Cherokee KL 3.2 V6 2015 272KM

ppp

Początkujący
Punktów
0
Witam przekładałem silnik w Jeep Cherokee KL 2015 3.2 V6 i po zmianie silnika mam błędy od rozrządu wychodzi mi że producent pozmieniał podzespoły w silniku prawdopodobnie inny rok silnika - zmiany techniczne , czy jest ktoś kto przeprogramował mi sterownik silnika ?

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Oh No Deal With It GIF by DreamWorks Animation

matus1014

SuperMechanior
Punktów
199
Witam przekładałem silnik w Jeep Cherokee KL 2015 3.2 V6 i po zmianie silnika mam błędy od rozrządu wychodzi mi że producent pozmieniał podzespoły w silniku prawdopodobnie inny rok silnika - zmiany techniczne , czy jest ktoś kto przeprogramował mi sterownik silnika ?
Zajrzales do rozrządu jak był silnik wyjęty? Może być ten nowy silnik lipa , może łańcuch wyciągnięty, może pomyliłeś czujniki .

ppp

Początkujący
Punktów
0
Rozrządu nie sprawdzałem klient twierdził że rozmawiał ze sprzedającym i jest wszystko super czujnik był wkręcone w słupek zostawiłem potem przekręciłem z starego zero zmian , żadnych dźwięków z rozrządu nie ma odpala dobrze

matus1014

SuperMechanior
Punktów
199
Rozrządu nie sprawdzałem klient twierdził że rozmawiał ze sprzedającym i jest wszystko super czujnik był wkręcone w słupek zostawiłem potem przekręciłem z starego zero zmian , żadnych dźwięków z rozrządu nie ma odpala dobrze
Opel się gryzie z chevroletem , miałem kiedyś taki numer inna koronka na wale była motor do rozbiórki bo koronka nakładana na wał ale dopiero jak wyjmiesz wał . Może tutaj też podobny numer może inny czytnik .

Do góry Bottom