• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przy skręcie w lewo w połowie blokuje kierownice.

damian1285

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Katowice
Witam serdecznie ;)
Moje auto to audi a3 8l. 99r. 90km 1.9TDI

Dzisiaj zauważyłem dziwną sytuacje. Chciałem skręcic w lewo lecz w połowie zaczeło blokowac, tak choćby ona doszła do samego końca. W prawo jak skręcam to wszystko okej jest. W piątek działało wszystko dobrze.W sobote auto nie było używane. Dzisiaj w niedziele ta sytuacja nastąpiła. Dodam że olej do wspomagania był wymieniony 2tyg temu. Wspomaganie chodzi dobrze. Również zauważyłem ze gdy blokuje tą kierownice słychac jakiś szum spod silnika. Może ktoś miał podobną sytuacje? Bardzo proszę o pomoc. Jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji, proszę pisać.

Pozdrawiam

damian1285

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Katowice
Nie patyk ci w szprychy się wkręcił...:banghead:
Jak szukasz pewnej wróżby to zadzwoń: Wyświetl załącznik 20605 :D
Ile masz lat, że takie pytania zadajesz ? rodzice wiedzą, że zamiast się uczyć to przed kompem siedzisz i bzdury wypisujesz ?:bored:
ty jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej sie nie odzywaj :) pewnie tylko potrafisz komentować A pomocy zero. takich komentarzy nie potrzebuje ;)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Dlaczego mechanicy miedzy soba tak rywalizuja?
Jacy mechanicy...:eek: tu mechaników jest nie wielu, reszta to jakieś marne podróby i paproki co się podszywają pod mechaników a nie mają zielonego pojęcia...:meh: przeczytaj temat od początku- czy takie pytania mógłby postawić mechanik- przecież to od razu widać, że pytający nie ma zielonego pojęcia o budowie podzespołów samochodu- więc jak może być mechanikiem ???:woot:
Aż strach by było pojechać do takiego na naprawę, bo mógł by nieźle nawywijać...:eek:

damian1285

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Katowice
Jacy mechanicy...:eek: tu mechaników jest nie wielu, reszta to jakieś marne podróby i paproki co się podszywają pod mechaników a nie mają zielonego pojęcia...:meh: przeczytaj temat od początku- czy takie pytania mógłby postawić mechanik- przecież to od razu widać, że pytający nie ma zielonego pojęcia o budowie podzespołów samochodu- więc jak może być mechanikiem ???:woot:
Aż strach by było pojechać do takiego na naprawę, bo mógł by nieźle nawywijać...:eek:
owszem, nie mam pojecia, chcialbym tylko sie dowiedziec co jest grane z tą kierownica. Tylko tyle A ty śpimy szukasz gosciu

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Moze przy rejestracji dac pytania jakies o budowe auta np ile moze byc okraglych elementow w calym aucie ?
che.. che... z tymi okrągłymi elementami to mogło by być ciekawie:D tu się takie geniusze logują, że odpowiedzi mogły by zwalać z nóg...:wacky:
Wiadomo ze sa ludzie ktorzy maja duze doswiadczenie i tacy co nie maja
To w takim razie czy wolał byś żeby operował cię chirurg z dużym doświadczeniem czy też taki co do tej pory pracował jako rzeźnik - przecież i ten i ten kroić umie... co nie ?:D
śpimy szukasz
a co to jest ???:woot::wideyed:
owszem, nie mam pojecia, chcialbym tylko sie dowiedziec co jest grane z tą kierownica
Przepraszam ale poziom twojej inteligencji mnie obraża...:meh:
Wytłumacz mi jak można zdiagnozować problem nawet go nie widząc ??? do lekarza umawiasz się na wizytę czy piszesz post na forum...:bored:
Nie chce zostać zaciągnięty przez mechanika na dodatkowe koszty.
co ty pier....sz za przeproszeniem... :mad: to jedź do takiego co cię nie będzie naciągał...:bored:
A w ogóle to tak jak napisał Stanisław 1946 wymień sobie maglownicę i już nie zawracaj gitary...

Do góry Bottom