• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Punkty repxpert - INA, LUK, FAG

P

PogotowieSamochodoweUK

Ja narazie nic nie mialem z wkladkami rexpert'a jak sa to jak zawsze wysylam;)

Punktów
0
Witam!
Nie wiem czy dobrze trafiłem, moj wujcio ma warsztat i tych punktów dał mi bardzo duzo bo mowi ze niepotrzebuje, ale z tego co czytam w internecie to nie mając warsztatu nic z nimi nie zrobie :( a szkoda bo myslalem ze na cos sie przydadza. Chetnie je odsprzedam, zapraszam na prv, mam ich naprawde duzo :) Pozdrawiam

P

PogotowieSamochodoweUK

Misiek ja jak mialem to slalem, ale obecny dostawca nie uzywa fag, ina i luk wiec nie mam karteczek.
Zmienie dostawce to beda znowu;)

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
U nas na Fiata niestety oryginały lecą lub valeo. Ale teraz siedzę na sklepie więc jak coś wynajdę to podeślę.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
ostatnio miałem 2 zestawy rozrządu ina ale ktoś cwany już wcześniej z pudełka musiał zawinąć ale jak będę miał to podeśle ;)

P

PogotowieSamochodoweUK

No ja jak biore czesci od goscia z PL to jak biore np 2 lozyska to tylko wjednym zawsze jest kartka z punktami. Kolejnym razem mu zwroce uwage na to bo niby to nic a jednak kogos korci wiec cos....

Mam kilka chyba na warsztacie to podesle jak zawsze.

ObelixSP

SuperMechanior
Punktów
90
Miasto
Łódź
Jeśli Misiek jeszcze głodny
to jak znajdę chwile czasu podeśle jeszcze 1050 punktów.

Andzik115

Nowy
Punktów
0
Sprzedam Punkty LUK w pakietach minimum 5 tysięcy (obecnie posiadam ok. 60 tysięcy) w różnych nominalnych wartościach (150,300,600,800)
Rozważę każdą ofertę, nie koniecznie musi być kasa:) poniżej dodaje przykładowy cennik jaki życzy sobie producent za punkty
25 € | 5 000 ///// 70 € | 15 000 //// 200 € | 45 000
EDIT: ważność do 30.06.2015 i 31.12.2015

Ostatnia edycja: