• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Radio Laguna 2 problem

mariusz16

Nowy
Punktów
0
Witam mam problem z radiem w lagunie 2 działa bez problemów lecz gdy włączam płyte gra i jest wszystko ok do czasu gdy nie zrobie głosniej lub ciszej wtedy wyswietla mi sie komunikat error cd i trace funkcje zmiany piosenek czy to pilotem czy w radiu głosniej lub ciszej moge zrobic tylko pilotem bo w radiu zero reakcji oczywiscie plyta normalnie odbiera gdy skonczy sie piosenka radio samo zmienia na kolejna i niewiem co sie dzieje prosze o pomoc

marik

Gaduła
Punktów
1
A czy radio jest poprawnie sparowane z samochodem? Masz jakieś zmieniarki, gpsy itd?

Wygląda na to jakby radio nie rozpoznawało przycisków. A przy słuchaniu radia też tak jest?

rysiuncio

Nowy
Punktów
1
Miasto
Rzeszów/Kraków
a czy to nie dlatego, że wkładasz nagrywaną płytę? Poza tym zapewne czytnik cd nie jest pierwszej młodości, pewnie przydałoby mu się czyszczenie, albo reanimacja laseru.

Mam podobne objawy czasem przy wypalanych płytach, z tłoczonymi nie ma problemu, wydaje mi się, że po pierwsze zależy od jakości płyty, po drugie od stanu czytnika.

Do góry Bottom