Te radia odkoduje się z wsadu. Wysylkowo jak chcesz lub szukać elektronikaWitam.
Potrzebuje kod do radia Opel Vivaro
Dziękuję za informacjęTe radia odkoduje się z wsadu. Wysylkowo jak chcesz lub szukać elektronika
Jak za darmo, to łon reflektuje... ale jak trza zapłacić, to nie... bo łon złodziejom nie będzie płacił...Te radia odkoduje się z wsadu. Wysylkowo jak chcesz lub szukać elektronika

za darmo to w ryja nawet nie dostanie się, za free to nawet stacji lutowniczej nie odpalamJak za darmo, to łon reflektuje... ale jak trza zapłacić, to nie... bo łon złodziejom nie będzie płacił...![]()

Chętnie Ci zapłacę, tylko ja potrzebuję kod na wczoraj, także wysyłanie gdzieś radia nie bardzo mi pasuje.Jak za darmo, to łon reflektuje... ale jak trza zapłacić, to nie... bo łon złodziejom nie będzie płacił...![]()
Jesteś z Częstochowy i okolic to wpadaj na miejscu ci zrobięChętnie Ci zapłacę, tylko ja potrzebuję kod na wczoraj, także wysyłanie gdzieś radia nie bardzo mi pasuje.
Po prostu poszukam kogoś na miejscu.
Posyp się kolego brokatem boś nie zabłysnął.To cofnij sie w czasie i problem z głowy.
Posyp się kolego brokatem boś nie zabłysnął.To cofnij sie w czasie i problem z głowy.