• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Regeneracja przekładni kierowniczej

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Witam
Coraz częściej trafiają się nowe (3-5 letnie) samochody, w których pada maglownica/przekładnia kierownicza. Stad tez pytanie, gdzie, czy ktoś ma firmę godna zaufania, która dobrze regeneruje takie cacka ? :)

Ja osobiście korzystałem/am z usług kuzicars z krakowa ale nie są w stanie zregenerować niestety wszystkiego.

tomimot

Nowy
Punktów
0
Zapytaj w Lauber w Słupsku. Ostatnio wysyłaliśmy im przekładnie kierowniczą od pięciolatka. Dali radę :cool:

Lauber

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Słupsk
Sorry, jeśli trochę odgrzewamy kotleta, ale temat regeneracji przekładni kierowniczych jest ciekawy. Jeśli oddajecie produkt do regeneracji to pamiętajcie, że jest spora różnica pomiędzy regeneracją fabryczną (taką jak oferuje np. nasza firma), a naprawą warsztatową. Mówiąc w skrócie nasza usługa jest dużo bardziej kompleksowa (opisaliśmy to np. w tym artykule na Motofocusie). W fabryce w Słupsku mamy specjalną stację na której testujemy przekładnie, żeby nie było później niemiłej niespodzianki po zamontowaniu :)

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Witam
Potrzebuje wlasnie przekladnie do partnera 2.0 hdi 2005 rok z silownikiem pomocniczym 43mm, przewody zasilajace wtykane ;)

Lauber

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Słupsk
Najwygodniej będzie jak skontaktujesz się z Inter Carsem :) Nasze produkty są dostępne właśnie w sieci sprzedaży carsu, więc zapraszamy do kontaktu :)

kakus

SuperMechanior
Punktów
48
Sprawdź Skraw met sopot. Luzie mają pojęcie w tym co robią i mimo że nie są ładnie pomalowane po naprawie to działają a nie stukają albo są źle poskładane ;)

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
827
Miasto
Gdańsk
ja skraw metu nie znoszę pomimo, że mam do nich 5 minut autem;] My wysyłamy przekładnie do łodzi do dynamiki. Dają 3 lata gwarancji, ogarniają terminowo tematy oraz elegancko pakują tematy;] Dobry kontakt.

C00li

Gaduła
Punktów
28
Miasto
Sopot
www.enjoydriving.pl
Skraw-Met też potrafi odwalić lipę z tego co słyszałem. Do tego niektóre zlecenia słyszy się "o panie, to japońskie, może azotowane, to się nie da".

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
Panowie z Lauber czasem moglibyście się przyłożyć, zamówiłem kiedyś pompę wspomagania do Mondeo to nawet nie chciało się Wam dobrze umyć obudowy, brud był zamalowany, wstyd wkładać coś takiego do pudła, wczoraj montowałem tez zacisk do a4 wypiaskowany był ale dziury z korozji miał takie ze szok, jedziecie na masowe byle sprzedać.

Do góry Bottom