• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Regeneracja turbosprężarek w Mielcu

Radek_s

Nowy
Punktów
1
Miasto
Mielec
www.turbosprezarki.mielec.pl
Dzień dobry

Szanowni Państwo, solidna, sprawdzona regeneracja turbin z Mielca. Firma z wieloletnim doświadczeniem. W pełnej ofercie różne modele i rodzaje turbo, w wielu przypadkach dostępne od ręki ze stanów magazynowych. Możliwe rozliczenie z kaucją. Cechuje nas jakość, nowoczesne urządzenia, specjaliści z branży, markowe podzespoły i doświadczenie od 2000r to nasze główne atuty.

Możliwa oczywiście wysyłka kurierem do każdego miejsca w kraju. Zapraszamy także partnerów B2B - atrakcyjne warunki współpracy dla warsztatów, sklepów, dystrybutorów.

MR Radka - Profesjonalna regeneracja turbin i turbosprężarki • Mielec​

Adres: Polna 3b, 39-300 Mielec
Tel: +48 609 141 806
Szegółowe informacje o naszej firmie, ofercie na lhttps://www.turbosprezarki.mielec.pl/

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Polecam ,najbardziej szanująca się firma spośród 30 lub więcej innych na rynku Mieleckim.W zagłębiu tak dużej konkurencji MR Radka wypada najlepiej a znam ten rynek bardzo dobrze.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2068
Miasto
Kaczory
Mają opcje sprawdzenia realnej wartości doładowania?

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
309
Miasto
Rakszawa
W poprzedniej robocie to mnie czasem wysyłali z turbinami do Strauba do Chorzelowa - nigdy nie było zastrzeżeń, aczkolwiek ja tylko za kuriera robiłem.

Do góry Bottom