• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Renault Clip wersja 110

Punktów
0
Miasto
Göteborg (Szwecja)
Witam, też podpinam się pod temat, a mianowicie zastanawiam się czy program (Renault Can-Clip v109 + crack) będzie współpracował z kabelkiem KKL VAG? posiadam Renault clio 1.2 99r. mam jeden kluczyk który nie daje znaków życia, auta nie da się odpalić ponieważ immo na to nie pozwala, zamówiony interfejs KKL VAG już w drodze, teraz pytanie czy tym programem (Renault Can-Clip v109) dam radę w jakiś sposób porozumieć się z immobilizerem? A może jakiś inny program? każda sugestia na wagę złota...

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Witam, też podpinam się pod temat, a mianowicie zastanawiam się czy program (Renault Can-Clip v109 + crack) będzie współpracował z kabelkiem KKL VAG? posiadam Renault clio 1.2 99r. mam jeden kluczyk który nie daje znaków życia, auta nie da się odpalić ponieważ immo na to nie pozwala, zamówiony interfejs KKL VAG już w drodze, teraz pytanie czy tym programem (Renault Can-Clip v109) dam radę w jakiś sposób porozumieć się z immobilizerem? A może jakiś inny program? każda sugestia na wagę złota...

Nie nie bedzie.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
do tego kabelka pobierz sobie DTT 2000 czy jakąś tak ...

zychelek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
pleszew
Witam mam takie pytanie ponieważ zakupiłem sonde clip z oprogramowaniem 154 i po zainstalowaniu wszystkiego wyskakuje mi okno "czas do zablokowania urzadzenia clip 5 dni" i moge wybrać opcje "później" ale po tym jak minęło 5 dni clip nie puszcza już dalej tylko wymaga ode mnie zaakceptowania umowy licencyjnej "należy zarejestrować urządzenie clip" Czy idzie to jakoś okiwać czy nie ma opcji ?? z jakimi kosztami to się wiąże ?? Dzwoniłem do sprzedającego i powiedział mi że pierwsze słyszy o czymś takim.

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Cos zle zainstalowales, nie dostales instrukcji??
Nie wiem jak u Ciebie z wiedza o systemach zainstalowanych na kompie ale wyczyszczenie wymaga wiedzy wiec raczej ponowne postawienie systemu i ponowna instalacja programu.

zychelek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
pleszew
Czyli nie powinno wołać ode mnie tej rejestracji?? Wiedzą u mnie taka sobie ale dziś od instalowałem clipa i ponownie zainstalowałem czyli zainstalowałem (cracka) i włączyłem setup i wszystko samo się za instalowało ale po włączeniu programu już program nie daje mi 5 dni tylko odrazu wymaga rejestracji... Ktoś pomoże?? Nikomu poza mną nie wymaga rejestracji??

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Nie mam bladego pojęcia co zrobiłeś bo pewnie coś namieszałeś w rejestrach .

zychelek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
pleszew
czyli tylko u mnie woła rejestracji..... tak jak pisałem wyzej najpierw instalacja "cracka" a nastepnie setup i samo sie wszystko po instalowało... chyba tak się instaluje clipa co ??

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Pewnie masz jakiś zapis w rejestrze i dlatego się sypie, zainstaluj teraz kraka

Ostatnia edycja:

zychelek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
pleszew
jaki zapis ?? można to jakoś kiwnąć ?? zainstalowałem na 2 kompie i jest to samo 5 dni bez rejestracji po 5 dniu konieczna rejestracja urzadzenia clip w renault ;/

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Można ale trzeba wiedziec jak , nie widze maszyny wiec nie zgadne

zychelek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
pleszew
no właśnie ja nie wiem a co byś potrzebował żeby mi jakoś pomóc ?? idzie to zrobić online czy nie bardzo ??

Do góry Bottom