Romanb777
Nowy
- Punktów
- 0
Witam drogich kolegów. Kupiłem sobie Renault Grand Espace rocznik 2008 dosyć dobrze wyposażone; w schowku mamy Cabasse Tronic zmieniarka 6 Płytowa model z potencjometrem i centralnym przyciskiem włączenia, po lewej nieco niżej obsługa Bluetooth oraz nawigacji. Radia zlokalizować nie mogę. Nie ma go pod fotelem Nie ma go też z tyłu w schowku. Ktoś polecił mi żeby to radio zresetować więc próbowałem je znaleźć. Teraz zastanawiam się nodnadpięciem akumulatora na chwilę bo kod do radia dostałem z samochodem. Aczkolwiek i tak najchętniej chciałbym to radio obejrzeć. Po zakupie auta radio nie działało aczkolwiek odpowiadało i nadal reaguje na sterowanie pilotem przy kierownicy. Był moment podczas jazdy kiedy zmieniarka odpowiadała na przyciski i jeśli coś naciskałem to pojawiało się to na wyświetlaczu powyżej aczkolwiek w tym momencie nie reaguje w ogóle tak samo jak było gdy ten samochód kupowałem. Telefon łączy się z bluetooth bezproblemowo ale po odebraniu rozmowy oczywiście nic nie słychać. Jedyne co słychać to po włożeniu karty pojazdutakie delikatne piszczenie/buczenie jakby ale bardzo delikatne.
Czy ma ktoś pomysł gdzie to radio może się znajdować a dodatkowo czy odłączenie akumulatora może coś pomóc?
Czy ma ktoś pomysł gdzie to radio może się znajdować a dodatkowo czy odłączenie akumulatora może coś pomóc?