• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Renault Mascott 3.0 dxi 150km

czeslaw2019

Początkujący
Punktów
4
Witam,
proszę o wsparcie w sprawie silnika 3.0 dxi 150km w Renault Mascott, a dokładnie potrzebuję danych montażowych do wykonania remontu silnika m.in. momenty dokręcenia śrub głowicy, pokryw łożysk głównych wału korbowego, pokryw panewek korbowodowych.

czeslaw2019

Początkujący
Punktów
4
Witam Forumowiczów. Chcę się odnieść do postu 477710 WOODOO.Tutaj jestem nowym forumowiczem ,pomimo swojego ponad 40 letniego stażu pracy w zawodzie mechanika z pokorą przyznaje że nie ogarnąłem danych montażowych całej gamy silników.Z wiedzą, którą zdobyłem dzielę się za darmo na innym Forum z tymi, którzy tego potrzebują.W moim poście prosiłem o komentarz tych Forumowiczów,którzy posiadają taką wiedzę.Zapomniałeś o tym ,abym mógł skorzystać z twojej ,,wędki,, muszę znać język angielski,ot taka ,,idiotyczna alergia,,.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
.Z wiedzą, którą zdobyłem dzielę się za darmo na innym Forum
Drogi czesławie- chylę czoło przed twą wiedzą, którą się dzielisz na innym forum... :D Więc dlaczego to inne forum nie chce się dzielić wiedzą z tobą ???:rolleyes::eek:
Czyżby to forum nic nie wiedziało...?:rolleyes:

A AD jest po polsku... a nawet jak by nie była to języka, choćby angielskiego warto się trochę poduczyć... mocno to pomaga podczas obsługi współczesnych pojazdów:D, bo era poloneza się skończyła...:D

Do góry Bottom