• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Renault Master 2 2.5 dCi

Punktów
1
Witam.
Czy jest ktoś w stanie pomóc przy Master 2 2.5 dCi 2002 r
Mianowicie jakiś deb.l przeciął mi wiązkę od silnika do kompa. Czy ktoś poratuje schematem jak to połączyć , niestety kolory się powtarzają w wiązce a na chybił trafił może się zemścić .

Alpari

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Dąbrowa Górnicza
alpari.auto.pl
A ma kolega o tym pojęcie? Bo reanimacja pacjenta po naprawie w stylu "a może mi się uda" prawdopodobnie zabije ceną.

A jeśli chodzi o tani dostęp do schematów na miesiąc to Autodata za 1 euro (okres próbny). Może być jeszcze Hayness oferowany tu na forum za kilka stówek na rok. Na Aliexpress również są oferty do oprogramowania z kontami na miesiąc, kwartał, pół roku i rok

Punktów
0
Miasto
Wrocław
Hej mam książkę do tego modelu, ale po francusku jedynie. Jeśli chcesz to mogę zrobić zdjęcia i podesłać. Pozdr

kurkai

Nowy
Punktów
0
Witam.
Czy jest ktoś w stanie pomóc przy Master 2 2.5 dCi 2002 r
Mianowicie jakiś deb.l przeciął mi wiązkę od silnika do kompa. Czy ktoś poratuje schematem jak to połączyć , niestety kolory się powtarzają w wiązce a na chybił trafił może się zemścić .

Witam wszystkich. Szukałem świetnego serwisu, który może rozebrać dowolną osobę, używając tylko jej zdjęcia, a ostatnio znalazłem ten serwis i jego aplikację - nudesy aplikacja . Bardzo mi się to spodobało, ponieważ dzięki tej stronie mogłem szybko i co najważniejsze jakościowo i wiarygodnie rozebrać osobę ze zdjęcia!
Cześć! Jeśli kolory przewodów się powtarzają, to bez schematu może być ryzykowne. Poszukaj w dokumentacji serwisowej lub Haynes Manual dla Mastera 2 2.5 dCi. Ewentualnie spróbuj znaleźć lokalnego elektryka samochodowego, który ma dostęp do schematów, lub sprawdź fora Renault – ktoś może mieć schemat. Powodzenia!

Do góry Bottom