Osiemnastka- do setki w 6sek.A fajna chociaż czy stara panna po 50 tce![]()
Współczuję Marek_S a to trafiłeś, może celowo jej to auto gaśnie. A Ty co?Ta szalejąca 30 w mini i dużymi airbagami
ja miałem przypadek walniętej cewki zapłonowej .włącz wszystkie odbiorniki na maxa ac. itd.naciśnij stop i zobacz czy silnik przydławi sie . w moim przypadku klijent powymieniał wszystko .nawet cewke zapł.wymienił ale na używke założyłem no2ą i 12.16v śmigaWspółczuję Marek_S a to trafiłeś, może celowo jej to auto gaśnie. A Ty co?
Dla chcącego nic trudnego.Przyczyna już znaleziona , wypracowany krokowy luzy , regeneracja i w drogę , nie gasł .
Babie jak dobrze się zrobi to potem nie da żyćJak babie dobrze zrobisz to na pewno jeszcze wróci![]()

Tobie brzozaayz to miast roboty tylko brzezeceństwa i szwynstewka na ozorze. Tu trza auta naprawiać jak Marek_S.Oj znam to znam . Jak taka 30 w mini przyjeżdża to najlepiej w kanale siedzieć![]()
Obyś później nie żałował. Jak pójdzie na studia, to musisz dużo i długo auta naprawiać.Oj tam oj tam popatrzeć nie można .
Stara Cię z wy- ra albo chaty pogoni.Jak się tak człowiek napatrzy to i robota od razu jak by lepiej idzie.
Jak pogoni z chaty to będzie mieć więcej czasu na naprawyStara Cię z wy- ra albo chaty pogoni.
I co będziesz naprawiał.