Jarzi
Zweryfikowany Mechanik
Jak masz już głowice przykryta deklem który jest zarazem obudowa wałków to uja widać. A na te ich walki z tyłu to trzeba uważać bo przesunięcie względem osi jest nie wielkie i łatwo się myknać
Dziwię się tylko że liniał mu z tyłu na wałki wszedł ,bardzo dziwne to chyba nie oryginalne blokady byłyJak masz już głowice przykryta deklem który jest zarazem obudowa wałków to uja widać. A na te ich walki z tyłu to trzeba uważać bo przesunięcie względem osi jest nie wielkie i łatwo się myknać

myslisz ze oni sie bardzo LUBIĄLogan jest nie zastąpiony ,czuwa na forum xmario przypadł mu do gustu.![]()
myslisz ze oni sie bardzo LUBIĄ![]()
Wniosek z tego mam taki, że już nigdy będąc chory nie siadam do poważnych robót. Co najwyżej biuro mogę posprzątać i do wyra. Wracając do tematu. Rozrząd ustawiłem, poskladalem wszystko, auto zagadalo. Wczoraj akurat rozmawiałem z żoną klienta (głównie ona uzytkuje auto, a jej rodzice mieszkają praktycznie naprzeciwko warsztatu) i po 4 latach od remontu auto chodzi bez zarzutu.
Stasio, zejdź już z quada i idź odrabiać lekcje.Januszek trochę odbiegłeś od tematu.