• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Renault Trafic 2003 cały czas migające kierunkowskazy

Czy tresć wątku jest zrozumiała?

• Tak

Głosów: 0 0,0%
  • Nie

Głosów: 0 0,0%

• Głosujących
    0

REMSTEL

Nowy
Punktów
0
Witam wczoraj zakupilem renault trafic ll 1.9 dci 100km i mam problem z migającymi kierunkami, problem prawdopodobnie pochodzi z uch ponieważ gdy podłącze drugi moduł to kierunki przestają migać, ale auto nie chce wtedy odpalić. Jakieś rady? Nawet jeśli samemu nie uda mi się zrobić dobrze by było żeby mechanik nie musiał szukać nie wiadomo gdzie. Ewentualnie jak zakodowac nowe uch?

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Dogrywam po obd takie uch w minute.
Skonsultuj sobie temat z kimś kto się zajmuje typowo elektronika samochodowa i ci ogarnie. Ile trzeba będzie to zapłacisz i nie szukaj tanich wyjść.

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
667
Miasto
WLKP
Drozej cie bedzie kosztował sprzet zeby samemu zrobic niz dasz komus do zrobienia.

REMSTEL

Nowy
Punktów
0
Sprzęt zawsze się przyda, bo jestem początkującym mechanikiem nie ma to jak nauczyć się na własnych błędach. Pozatym jestem w Belgii i tu jest ciężko znaleźć. Ale rozejrze się. Dzięki za odpowiedź.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
171
Miasto
Rzeszów
Nie myśl że to takie hip-hop że kupisz coś i dopiszesz !!! Wiem co piszę.

Mati90

Gaduła
Punktów
7
Miasto
Warszawa
Sprzęt zawsze się przyda, bo jestem początkującym mechanikiem nie ma to jak nauczyć się na własnych błędach. Pozatym jestem w Belgii i tu jest ciężko znaleźć. Ale rozejrze się. Dzięki za odpowiedź.
Trzymam kciuki! Daj znać jak ci poszło!

Lepper

SuperMechanior
Punktów
28
Witam wczoraj zakupilem renault trafic ll 1.9 dci 100km i mam problem z migającymi kierunkami, problem prawdopodobnie pochodzi z uch ponieważ gdy podłącze drugi moduł to kierunki przestają migać, ale auto nie chce wtedy odpalić. Jakieś rady? Nawet jeśli samemu nie uda mi się zrobić dobrze by było żeby mechanik nie musiał szukać nie wiadomo gdzie. Ewentualnie jak zakodowac nowe uch?
Np.lutownica moze pomoc :p

REMSTEL

Nowy
Punktów
0
Ostatecznie oddałem do odpowiedniej osoby, przekopiował mi wszystko ze starego UCH

Do góry Bottom