Kolejna pijawkaDzień dobry,
Po wymianie akumulatora mam rozkodowane radio, a popełniłem już dwa błędy zna ktoś może kod do radia we Fieście:
model: 4500 RDS E-O-N
Seria: M408489
Poradziłem sobie, dziękiDzień dobry,
Po wymianie akumulatora mam rozkodowane radio, a popełniłem już dwa błędy zna ktoś może kod do radia we Fieście:
model: 4500 RDS E-O-N
Seria: M408489
przepraszam bardzo ale tu nigdzie nie jest napisane ze trzeba za cos placic. ktos z dobrej woli pomaga innym uzytkownika z tego co widac w powyzszych postach bezinteresonie..jakby pan/pani nie zauwazyla to prosze o ten kod a nie wymuszam go ani nikogo nie zmuszam do pomocy..jesli ktos chce to pomoze jesli nie to poradze sobie moze jakos inaczej a ty jesli nie masz ochoty pomoc lub nie potrafisz to nie komentuj zbednie bo nic to nine wnosi to tego tematu. dziekuje za uwage i pozdrawiam"Witam. Prosze o kod" i zalatwione.
Ja tez musze tak wszedzie robic, wejde do sklepu powiem prosze o chleb i dostane za darmo bo chce... dobre
bez przesady z ta weryfikacją. Ale moze pora zaczac dawac kody osobie ktora ma napisanych min. 5 -10 postówTo masówka widze... Rejestracja do forum powinna byc platna lub weryfikowana i tylko dla Mechaników jak sama nazwa wskazuje...
jako moderator decyzji sam podjac nie mogebez przesady z ta weryfikacją. Ale moze pora zaczac dawac kody osobie ktora ma napisanych min. 5 -10 postów
0274Witam, mam podobny problem.
Musiałem pospawać tłumik i rozłączając aku rozkodowało mi się radio, w książeczce niestety kodu już nie ma. Czy mógłbym poprosić o taki kod ?
Radio 5000C Serial numer: M019987
Mondeo MK3 rok 2003
Z góry dziękuję i pozdrawiam