Lynx222
Moderator Car Audio
numery z tunera podajWitam proszę o pomoc z kodem do radia w scenicu2 Wyświetl załącznik 33712
numery z tunera podajWitam proszę o pomoc z kodem do radia w scenicu2 Wyświetl załącznik 33712
Sprawdź kod 2511 jak nie to wsad binarnyWitam proszę o pomoc z kodem do radia w scenicu2 Wyświetl załącznik 33712
Niestety 2511 nie pasuSprawdź kod 2511 jak nie to wsad binarny
2511 niestety nie działa a o co chodzi z tym biernym?Sprawdź kod 2511 jak nie to wsad binarny
BinarnymNiestety 2511 nie pasu
2511 niestety nie działa a o co chodzi z tym biernym?
Czyli muszę mieć program i kabel do samochodu bo na liczbę binarny to za mało miejsca w kodzieNie biernym tylko wsad binarny w google sobie wystukaj jest tutorial na YT jak zrobić
Najlepszym rozwiązaniem to zanieść radio do elektronika, jak jesteś całkowicie zielony, szkoda twojego czasu zmarnowanego a elektronik weźmie parę złotych nie to co ASOCzyli muszę mieć program i kabel do samochodu bo na liczbę binarny to za mało miejsca w kodzie
To znaczy trzeba do elektronika dzięki wielki za pomoc pozdrawiamNajlepszym rozwiązaniem to zanieść radio do elektronika, jak jesteś całkowicie zielony, szkoda twojego czasu zmarnowanego a elektronik weźmie parę złotych nie to co ASO
Witam szanownych forumowiczów !!
Potrzebuje kod do radia Cabasse Tronic Auditorium. Siedzi to w Lagunie II po FL.
Jest to model PN-2648W-C, numer seryjny PN2648WC 0047521 ale daje foto kartki bo nie wiem co jeszcze może być potrzebne do uzyskania kodu.
Z góry dzięki za pomoc, pozdrooo! Wyświetl załącznik 33704
aso albo elektronik ratuje w tym przypadkuNikt, nic?
0757 jest ok jak nie dziala to ktos zmienil kod fabryczny i elektronik ratujemógłby mi ktoś pomóc, na kalkulatorach które znalazłem podaje kod do niego 0757 albo 8283 ale żaden nie działa, a chciałem sobie w garażu zainstalować
Wyświetl załącznik 34026
Każde radio ma zabezpieczenie, jak za duzo wpiszesz złych kodów to naprawdę śmietnik będzieto szkoda, powpisuję jakieś kody 1111 itd jak nie wejdzie to leci na złom
wiem, ale to jest odpowiednia ilość prób, więc powodzeniau mnie jest teraz tak, wpisuję kod i jest źle, pokazuję się kreski po godzinie znowu CODE i można raz wpisać

9842Pomoże mi ktoś z kodem do radia