elektronik albo wykupienie kodu z bazy nissana ratuje darmowej opcji nie ma w tym przypadkuWitam. Proszę o pomoc w rozkodowaniu radia do nissana qashqai. Z góry dziękuję za pomoc
Numer seryjny 3043262
Numer urządzenia 7612830022
Data 10.02.01
Wyświetl załącznik 36697 Wyświetl załącznik 36699 Wyświetl załącznik 36700
elektronik albo wykupienie kodu z bazy nissana ratuje darmowej opcji nie ma w tym przypadkuKoledzy, poratujecie?
elektronik albo wykupienie kodu z bazy nissana ratuje darmowej opcji nie ma w tym przypadkuWitam,
Poproszę o kod do radia do:
Nissan Note, rok 2008, benzyna, radio: 28185 9u10a
PN-3001P
PN3001PA 0031105
niestety sprzedający nie przekazał kodu.
Pozdrawiam
Mateusz
Tylko osoba z dostępem do bazy aso. Za darmo nie da rady, i to tylko wtedy jak radio oryginalne z auta a nie dokupywane i montowaneDzień dobry wszystkim. Czy moge prosic o kod do radia clarion pn-2316v
Clarion cl 044810052155
Nissan almera tino 1.8 2001r
Dzieki za odpowiedz. Radio jest orginalne, wymieniany byl immobilizer bo poprzedni padl calkowicie. Chyba zostaje mi aso bo w papierach nie moge kodu znaleźć.Tylko osoba z dostępem do bazy aso. Za darmo nie da rady, i to tylko wtedy jak radio oryginalne z auta a nie dokupywane i montowane
Jak masz zmieniany immobilajzer to żaden sam kod ci nie pomoże. Jedź do aso lub elektronika na zaprogramowanie radia od nowa i odczytanie kodu do radia. Radio ma zabezpieczenie IMMO+ Code więc koszta programowania i wyczytanie kodu to minimum 300 nie twoje.Wy
Dzieki za odpowiedz. Radio jest orginalne, wymieniany byl immobilizer bo poprzedni padl calkowicie. Chyba zostaje mi aso bo w papierach nie moge kodu znaleźć.
Czyli zostaje mi najdrozsza opcja?Jak masz zmieniany immobilajzer to żaden sam kod ci nie pomoże. Jedź do aso lub elektronika na zaprogramowanie radia od nowa i odczytanie kodu do radia. Radio ma zabezpieczenie IMMO+ Code więc koszta programowania i wyczytanie kodu to minimum 300 nie twoje.
Lub kupić radio bez IMMO. Co pisze na radiu? Code czy secure?Czyli zostaje mi najdrozsza opcja?
Najpierw wait a następnie secureLub kupić radio bez IMMO. Co pisze na radiu? Code czy secure?
Nie wpisywalem zadnego kodu bo nawey nie wiem jak. Podzwonie po aso i dowiem sie czy jakia ratunek i ewentualne koszta. Dziekuje ślicznie za poradyWait bo źle wpisałeś kod, a secure oznacza niezgodność połączenia radia z IMMO czyli jw pisalem. Jakbyś miał kod dobry to po wpisaniu będzie pisać cały czas secure...
Ty może nie wpisałeś ale za to mechanik już próbował. Daj znać ile ci krzyknęli w asoNie wpisywalem zadnego kodu bo nawey nie wiem jak. Podzwonie po aso i dowiem sie czy jakia ratunek i ewentualne koszta. Dziekuje ślicznie za porady
Moze wpisywał. Niewiem. Jak poznam kwote to napewno dam znac.moze za jakima innym elektrykiem sie rozejrzęTy może nie wpisałeś ale za to mechanik już próbował. Daj znać ile ci krzyknęli w aso
Usługa płatna, u osoby z dostępem do bazy aso.Witam potrzebował bym kod do tego radia