• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rozkodowanie radia

pawelk$$$

Początkujący
Punktów
0
Siema potrzebuje kod do radia
Ford Focus Mk2
Radio 6000CD
V099559

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
Cisza z czym? Za free nie ma

Kod Twój: 58**

Gwiazdki zdrap

dimitriew

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
615
Miasto
Radom
Już jak za pieniądze to zawodnik się zawinął wykorzysta szansę stu kombinacji... Albo ściągnie aplikację do odczytu haseł z gwiazdek...

pawelk$$$

Początkujący
Punktów
0
nie cfaniakujcie znalazłem sam za darmo każdy tylko chce kase jak bym miał zapłacić to pojechał bym z radiem i zrobili by mi na miejscu a po to jest forum żeby się dowiedzieć

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Tak po to forum jest. Ja dzis zamontowalem radio i na forum nie dostalem za darmo kod. Bo tu same chytre ludzie hehe. A juz zeby ktory piwo postawił to zapomnij.

dimitriew

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
615
Miasto
Radom
Jakbyś przeczytał wyraźnie ze zrozumieniem to dowiedziałbyś się że za pomoc z rozkodowaniu radia przekazywana jest dobrowolna wpłata na pomoc dzieciom. Żaden z chłopaków nie bierze tej kasy dla siebie. Skoro szkoda ci 10 zł na kod, to kup sobie 4 puszki sikaczy w lidlu i wsłuchaj się w dzwięk podczas otwierania puszki.

pawelk$$$

Początkujący
Punktów
0
nigdzie nic nie pisze żeby komuś wpłacić na chore dziecko a z chęcia za pomoc bym wpłacił jeżeli taka osoba jest niż mam płacić u mechanika za rozkodowanie radia ale jak jeżeli ja pytam na forum i 3 osoby priv piszą do mnie żebym wpłacił im 45 albo 30 zł to dadzą mi kod chyba nie po to jest forum prawda.
w takim wypadku wole wypić piwko za te pieniądze napewno nie z lidla bo ,,Dimitriew" chyba lubi takie szczyny niż płacić jakimś oszustom a w tych czasach na internecie znajdzie się wszystko.
A jeżeli chodzi o pieniądze to chętnie oddam 1% podatku na dziecko.
Pozdrawiam :)

dimitriew

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
615
Miasto
Radom
a w tych czasach na internecie znajdzie się wszystko.
To szukaj tego kodu w sieci, tylko kup sobie wiecej tanich sikaczy skoro zaoszczedzisz tyle pieniedzy. Już widzę dusigroszu jak kupujesz droższe piwo. Sumienie ci nie pozwala bo przecież wydasz za dużo.
Mnie stać aby od czasy wypić coś przyzwoitego.

Konefka428

Nowy
Punktów
0
Ja prosze o kod do radia RDS 6000 Ford Transit 2004 o nr M496670, jak trzeba bedzie wsparcie 10 zł, tylko prosze mnie nakierowac na nr konta bankowego
Pozdrawiam i z góry dziękuję

Do góry Bottom