• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rozrząd ,Toyota yaris 1,3 b 2006r

scania111

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
radom
Mam do zrobienia rozrząd w Toyocie Yaris 1,3 benzyna 2006 r. Potrzebuje instrukcji wymiany rozrządu w takim sam. gdzie sie zakłada blokady, jakiej firmy rozrząd kupić itd. ,,,, wiele rozrządow zrobiłem ale w tej toyocie jescze nie robiłem ,będe bardzo wdzieczny za wskazówki .

kamil210

Gaduła
Punktów
16
Proszę, niestety nie pamiętam czy konieczne jest zdejmowanie miski, często to jedynie sugestia, monter musi sam ocenić.Co do wyboru producenta, wybrałbym oryginał, a jak klient chce coś innego to niech sam przywozi i gwarancja do bramy.

Załączniki

• yaris.jpg
    yaris.jpg
    461,3 KB · Wyświetleń: 14

scania111

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
radom
Proszę, niestety nie pamiętam czy konieczne jest zdejmowanie miski, często to jedynie sugestia, monter musi sam ocenić.Co do wyboru producenta, wybrałbym oryginał, a jak klient chce coś innego to niech sam przywozi i gwarancja do bramy.

dzięki serdeczne