• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rozszerzenie usług warsztatu za 100tys zł

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
do tej maszyny potrzeba jeszcze sprzęt do cięcia spawania kryzy adaptery chemia kompresor odprowadzenie ścieków pozwolenia itp. 300tyś to bedzie mało. no i roboty na to za bardzo nie ma.

Dziobak

Gaduła
Punktów
7
Miasto
Londyn
bmerc.co.uk
Inwestuj w reklame jesli dobrze wykonujesz uslugi to reklama i reklama .
Zamow sobie koncentraty plynow do spryskiwaczy 500ml z twoim logo wkladaj je twoim klientom do samochodu do tego zapachy jakies dlugopisy i bryloczki .
To dziala i to bardzo

Hihi

Początkujący
Punktów
4
Wszelkie porady choćby i zdawkowe powinny były się trwale zakończyć już na tym etapie. Rzekłem.

saviola93

Bywalec
Punktów
2
Wszelkie porady choćby i zdawkowe powinny były się trwale zakończyć już na tym etapie. Rzekłem.
Chodziło o to że wiem że dotacja będzie w przyszłości ale nie ma narazie naboru dlatego rozmawiamy czysto hipotetycznie,dlatego to luźny temat w dziale "Pogaduszki warsztatowe"

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
719
Ja w przyszłości dziedzicze majątek. Planuje kupić apartamentowiec nie będę go wynajmował poprostu tam zamieszkam, nie wiem ile to będzie kosztowało ale zostanie mi trochę na koks i żeby zrobić imprezy na dachu. Zaznaczam ze rozmawiamy hipotetycznie.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
719
Ok tylko będziesz musiał poczekać bo to w będzie w przyszłości.
Byle nie palone było i mały przelot i ruskiej wachy nie lane (nie wiem jak w innych częściach kraju ale na podlasiu to standard)

Ps niech się autor nie obraza bo nie ma na co liczyć z góry ze się coś dostanie
Ps2 sam dostałem 100 nie oprocentowane kredytu z unii

Do góry Bottom