witajcie
prowadzę działalność jednoosobową , wynajmuje stodołę jako magazyn bo handluję częściami używanymi przywożonymi z zagranicy
i czy muszę mieć odwodnienie hali warsztatowej i co to wgl jest ? bo słyszałem że sraczki te z ochrony środowiska na to dostają
i przy okazji dopisałem sobie warsztat i czasem coś dłubnę , większość elektronikę naprawiam i przy okazji wymiana opon ale to tak znajomym tylko.
i pytania:
według prawa ( żeby nie dostać kary ) gdzie muszę składować brudne czyściwo ?
i złom stalowy
czy musi być obok warsztatu jakaś wylewka ściany i daszek ?
na brudne czyściwo mam kontener plastikowy około 250 L i drugi w razie coś 150 l
a na złom stalowy mauzera 1000L
słyszałem że jakieś tabliczki z kodem odpadu chyba muszą być że to czyściwo i złom ?
i czy na ciężarki z wymiany opon musi być specjalny pojemnik i kod ?
i na co tam jeszcze zwrócić uwagę ? żeby się środowiskowa nie doczepiła
prowadzę działalność jednoosobową , wynajmuje stodołę jako magazyn bo handluję częściami używanymi przywożonymi z zagranicy
i czy muszę mieć odwodnienie hali warsztatowej i co to wgl jest ? bo słyszałem że sraczki te z ochrony środowiska na to dostają
i przy okazji dopisałem sobie warsztat i czasem coś dłubnę , większość elektronikę naprawiam i przy okazji wymiana opon ale to tak znajomym tylko.
i pytania:
według prawa ( żeby nie dostać kary ) gdzie muszę składować brudne czyściwo ?
i złom stalowy
czy musi być obok warsztatu jakaś wylewka ściany i daszek ?
na brudne czyściwo mam kontener plastikowy około 250 L i drugi w razie coś 150 l
a na złom stalowy mauzera 1000L
słyszałem że jakieś tabliczki z kodem odpadu chyba muszą być że to czyściwo i złom ?
i czy na ciężarki z wymiany opon musi być specjalny pojemnik i kod ?
i na co tam jeszcze zwrócić uwagę ? żeby się środowiskowa nie doczepiła