Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
po wymianie wtryskiwaczy na noawe temat sie uspokoil jedynie co moge powiedziec to fachowcow u nas w szczecinie od sprawdzania wtryskiwaczy mamy na poziomie 3 latkow...dziekuje wszystkim za pomoc "leca lubie"
witam, jestem tu nowy proponuję przyjżeć się bardziej pompce zasilającej,miałem podobny przypadek (zawieszała się) wyszło to dopiero po zewnętrznym wysterowaniu EKP
3 wtryski byly pierdykniete pan B. z gryfina dal ciala co do sprawdzenia wtryskow...jestem zly strasznie na nich poniewaz wspolpracuje z nimi od dluzszego czasu ale takich jaj nie mialem nigdy...jutro jade do gniezna wiec maja szczescie ze mi nerwy odpuszcza...zaplacilem jak zyd za zboze a tu takie cyrki podejrzewam ze styklo by czyszczenie ale teraz to sie moge w trabe pocalowac...wazne ze klient zrobil dzis 450km i nie zatrzymal sie ani razu...
No ja mam takiego ananasa Megane... juz chce sie pozbyc, ale to wlasnie to autocosni sie po nocach....
A po za konkursem to wiele slysalem o tych z dryfina od wtryskow i pomp zanim jeszcze mialem co kolwiek z mechanika wspolnego gdy mieszkalem w szczecinie. Dziwie sie ze z nimi krecisz jakies lody