a ja miałem już taki przypadek że cztery naraz padły i to tak że silnik nawet korektę przestał robić na wolnych tylko że nie gasłJuz parę w historii takich aut miałem . spisz na kartce co wymieniłeś a co nie , ja bym podmienił sterownik do mozliwe ze sie wiesza wtryski naraz wszystkie 4 nie padają jak jestes pewny ze to nie zasilanie paliwem i czujnik wału to raczej podmienił bym ster . Takie auta dają popalić
gdybyście słyszeli jak on chodził myślałem że się rozpadnie 
kiedy auto gasnie pompa wstepna nadal pracuje...pobor proadu wynosi 6 amp...silnik wszystko ok rozrzad tez...zalozylem przewody przezroczyste tez do tandemu i ladnie ciagnie nie wiem co moze byc juz zglupialem...a sprawdziłeś w końcu jaki jest pobór prądu tej pompy w baku ?
Dokladnie! A w momencie jak nie zapala probowales mu plaka dac do dolotu czy zagada ? W ten sposob mozemy wykluczyc paliwo.a podlacz leda pod wtrysk czy kluczuje jak nie zapala . cos bedziesz wiedzial
ja miaem takie Stilo pracował gasł potem tydzien jezdził i podobnie po wymianie sterownika ok było . Ja bym zrobił kontrolke na LED i opirnikiem jakies 600 ohm i niech sobie miga , jak nie bedzie zapalal to zobaczysz czy impulsy idą . Potem kontrolke na pompe paliwa w baku moze tez sie urywa zasilanie na przekazniku . moze to być instalacja na ogoł to jakas pierdoła a cholery mozna dostac